Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.

Wyświetlanie 81–100 z 883 wyników

Produktow na stronie
  • Shizu Hamono Morinoki Japoński nóż uniwersalny 12cm DSR1k6

    32.41  Dodaj do koszyka

    Wyprodukowany przez Shizu Hamono Co. w Seki, Gifu, nóż Morinoki 12cm pełni funkcje Twojego kuchennego “pomocnika” w przygotowywaniu potraw a także obierania warzyw i owoców.
    Wyglądająca bardzo surowo, wizualnie prosta konstrukcja tego noża doskonale maskuje ostrość i ergonomie – wystarczy jedna interakcja jeden dotyk po którym stwierdzisz że to Twój najlepszy towarzysz w kulinarnych podrózach

    Specyfikacje Techniczne
    Ostrze : stal nierdzewna (DSR1k6)
    Twardość: 58 HRC
    Rękojeść: japońska zelkova (naturalne drewno)
    Długość całkowita 230 mm
    Długość ostrza 120 mm
    Waga 50g
    Wyprodukowano w Seki City, Japonia

    *Rękojeść jest ciemniejsza niż na zdjęciu
    Doświadcz elegancji, funkcjonalności i niezawodności, jakie oferuje nóż Shizu Hamono spraw, aby przygotowywanie posiłków było sztuką przyjemności

  • Shizu Hamono Morinoki Japoński nóż do chleba

    37.08  Dodaj do koszyka

    Wyprodukowany przez Shizu Hamono Co. w Seki, Gifu, ten nóż do chleba został specjalnie stworzony do krojenia twardszych chlebów na zakwasie i miękkich bochenków francuskich. Dzięki zastosowaniu dwóch różnych ostrzy w idealnej pozycji do perfekcyjnego krojenia obu rodzajów chleba, nóż ten jest używany przez profesjonalnych szefów kuchni w Japonii.

    Specyfikacje Techniczne
    Ostrze : stal nierdzewna (DSR1k6)
    Twardość: 58 HRC
    Rękojeść: japońska zelkova (naturalne drewno)
    Długość całkowita 370 mm
    Długość ostrza 240 mm
    Wyprodukowano w Seki City, Japonia

    *Rękojeść jest ciemniejsza niż na zdjęciu

    Doświadcz elegancji, funkcjonalności i niezawodności, jakie oferuje nóż Shizu Hamono spraw, aby przygotowywanie posiłków było sztuką przyjemności

  • Shizu Hamono Kyo Petty Japoński nóż do obierania 11cm AUS-8

    51.07  Dodaj do koszyka

    Odkryj Luksus i Profesjonalizm z Nożem Shizu Hamono dzieło sztuki, łączące tradycję japońskiego kowalstwa z nowoczesnymi innowacjami.
    Stworzony przez mistrza Hiroaki Wada stanowi perfekcyjny przykład japońskiej doskonałości.

    Idealny dla profesjonalnych szefów kuchni i amatorów, nóż Shizu Hamono wprowadza do kuchni elegancję i funkcjonalność. Jego doskonała zdolność cięcia, łatwość pielęgnacji i wspaniały design sprawiają, że jest niezastąpionym narzędziem do codziennego gotowania.

    Specyfikacje Techniczne
    Długość całkowita: 235 mm
    Długość ostrza: 110 mm
    Waga: 59 g
    Materiał: Trójwarstwowa stal (AUS8 i SUS1A-1)
    Twardość: 59 HRC
    Rękojeść: SUS304
    Wyprodukowano w Seki City, Japonia
    Doświadcz elegancji, funkcjonalności i niezawodności, jakie oferuje nóż Shizu Hamono spraw, aby przygotowywanie posiłków było sztuką przyjemności

  • Shizu Hamono Kyo Gyuto Japoński nóż szefa kuchni 21cm AUS-8

    76.72  Dodaj do koszyka

    Odkryj Luksus i Profesjonalizm z Nożem Shizu Hamono
    dzieło sztuki, łączące tradycję japońskiego kowalstwa z nowoczesnymi innowacjami.
    stanowi perfekcyjny przykład japońskiej doskonałości. Stworzony przez mistrza Hiroaki Wada

    Idealny dla profesjonalnych szefów kuchni i amatorów, nóż Shizu Hamono wprowadza do kuchni elegancję i funkcjonalność. Jego doskonała zdolność cięcia, łatwość pielęgnacji i wspaniały design sprawiają, że jest niezastąpionym narzędziem do codziennego gotowania.

    Specyfikacje Techniczne
    Długość całkowita: 348 mm
    Długość ostrza: 210 mm
    Waga: 144 g
    Materiał: Trójwarstwowa stal (AUS8 i SUS1A-1)
    Rękojeść: SUS304
    Wyprodukowano w Seki City, Japonia
    Doświadcz elegancji, funkcjonalności i niezawodności, jakie oferuje nóż Shizu Hamono spraw, aby przygotowywanie posiłków było sztuką przyjemności

  • Shizu Hamono MIYAKO japoński nóż petty damast 13cm AUS-8

    93.04  Dodaj do koszyka

    Nóż Uniwersalny Shizu Hamono Shikisai Miyako 130mm

    Nóż uniwersalny Shikisai Miyako SM-1060 o długości 130mm to wszechstronne narzędzie idealne do precyzyjnych zadań kuchennych.
    Doskonały do obierania, krojenia warzyw, owoców oraz delikatnych prac przy mięsie.
    Kompaktowy rozmiar zapewnia łatwość obsługi i codzienną funkcjonalność.

    Cechy Ostrza:

    Stal Damaskowana: 33 warstwy z rdzeniem ze stali AUS8.
    Skład Stopu: 0,8% węgla, 14,5% chromu.
    Wytrzymałość: AUS8 łączy twardość z elastycznością.

    Unikalne Cechy:

    Warstwy SUS410: Zwiększona wytrzymałość i równowaga ostrza.
    Młotkowanie Ostrza: Charakterystyczny wygląd.
    Rękojeść: Laminowane drewno, tradycyjny kształt “D” dla praworęcznych.

    Szczegóły Produktu:

    Producent: Shizu Hamono Co.,Ltd. (Japonia)
    Stal Ostrza: 33-warstwowa stal damasceńska, rdzeń AUS8
    Twardość: 59 HRC
    Rękojeść: Laminowane drewno, stalowa nasadka
    Typ: Nóż uniwersalny (Petty/Utility Knife)
    Długość Ostrza: 130 mm
    Długość Całkowita: 235 mm
    Waga: 85 g
    Krawędź: Dwustronna (50/50)
    Kraj Produkcji: Japonia

  • Shizu Hamono MIYAKO Japoński nóż szefa kuchni damast 21cm AUS-8

    139.68  Dodaj do koszyka

    Shizu Hamono Bessaku Miyako Damascus  Nóż Szefa Kuchni 21cm

     

    Nóż Shizu Hamono Bessaku Miyako 21cm to idealne narzędzie dla profesjonalnych kucharzy i miłośników gotowania. Dzięki temu nożowi z łatwością posiekasz mięso, zioła i warzywa. Nie używaj go jednak do krojenia bardzo twardych lub zamrożonych produktów.

    Cechy Ostrza:

    • Stal Damaskowana: Rdzeń ze stali AUS8, wzbogacony molibdenem i wanadem, otoczony warstwami SUS410
    • Skład Stopu: 0,8% węgla dla twardości, 14,5% chromu dla odporności na korozję.
    • Wytrzymałość: AUS8 to idealny kompromis między twardością a elastycznością.

    Unikalne Cechy:

    • Warstwy SUS410: Zwiększają wytrzymałość i równowagę ostrza.
    • Młotkowanie Ostrza: Dodatkowy charakter i unikalny wygląd.
    • Rękojeść: Laminowane drewno, polerowane dla komfortu, tradycyjny japoński kształt “D”.

    Szczegóły Produktu:

    • Producent: Shizu Hamono Co.,Ltd. (Japonia)
    • Stal Ostrza: 33-warstwowa stal damasceńska, rdzeń AUS8
    • Twardość: 59 HRC
    • Rękojeść: Laminowane drewno, stalowa nasadka
    • Typ: Nóż Gyuto
    • Długość Ostrza: 210 mm
    • Długość Całkowita: 342 mm
    • Waga: 173 g
    • Krawędź: Dwustronna (50/50)
    • Kraj Produkcji: Japonia
  • Kanetsune 555 DSR-1K6 Nóż Santoku 16,5 cm

    76.72  Dodaj do koszyka

    Kanetsune 555 DSR-1K6 Nóż Santoku 16,5 cm

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal nierdzewna DSR-1K6
    Rękojeść – drewno pakka
    Twardość – 58 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,5 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 1,2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 119 g

     

  • Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Sujihiki żłobiony 27 cm

    230.63  Dodaj do koszyka

    Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Sujihiki żłobiony 27 cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso. Dzięki żłobionemu ostrzu produkty łatwiej odchodzą od noża. 

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 40,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 4,0 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronnysujihiki
    Waga – ok. 202 g

  • Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Santoku żłobiony 17,5 cm

    163.00  Dodaj do koszyka

    Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Santoku żłobiony 17,5 cm

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Dzięki żłobionemu ostrzu produkty łatwiej odchodzą od noża. 

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31,0 cm
    Długość ostrza – 17,5 cm
    Szerokość klingi – 5,0 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny
    Waga – ok. 179 g

  • Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż do sera 16 cm

    90.71  Dodaj do koszyka

    Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż do sera 16 cm

    Specjalistyczny nóż, który służy do krojenia różnych rodzajów i gatunków sera – zarówno twardych, jak i miękkich. Charakterystyczne otwory w klindze zmniejszają tarcie, dzięki czemu plastry łatwo odchodzą od noża, a ser się nie kruszy. Ząbkowane ostrze świetnie sobie radzi z naturalną skórką, która bywa niezwykle twarda i chropowata. Rozwidlony czubek służy do podawania kawałków sera bezpośrednio z deski.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 25,5 cm
    Długość ostrza – 16,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
    Waga – ok. 82 g

  • Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Kengata Yanagiba 30 cm

    932.54  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Kengata Yanagiba 30 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal VG-10
    Rękojeść – drewno wenge
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 47,5 cm
    Długość ostrza – 30,0 cm
    Szerokość klingi – 3,8 cm
    Grubość klingi – 3,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 267 g

  • Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Sakimaru 30 cm

    979.18  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Sakimaru 30 cm

    Nóż Sakimaru to tradycyjny japoński nóż kuchenny o ostrzu w kształcie skrzydła. Jego nazwa pochodzi od słowa “saki”, które oznacza szpic, i “maru”, co oznacza okrągły. Ostrze jest szerokie u podstawy i stopniowo zwęża się do końca, tworząc szpiczaste zakończenie. Ten nóż jest zwykle używany do krojenia mięsa i ryb oraz do wykonywania precyzyjnych cięć, a jego długi i zwężający się kształt umożliwia łatwe i płynne cięcie przez składniki.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal VG-10
    Rękojeść – drewno wenge
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 47,0 cm
    Długość ostrza – 30,0 cm
    Szerokość klingi – 3,8 cm
    Grubość klingi – 3,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 264 g

  • Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Yanagiba 27 cm

    792.62  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Shoryu Honyaki VG-10 Nóż Yanagiba 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal VG-10
    Rękojeść – drewno wenge
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 43,0 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,2 cm
    Grubość klingi – 3,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 218 g

  • Sakai Takayuki Shiden Silver#3 Nóż Sakimaru 27 cm

    1,515.52  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Shiden Silver#3 Nóż Sakimaru 27 cm

    Nóż Sakimaru to tradycyjny japoński nóż kuchenny o ostrzu w kształcie skrzydła. Jego nazwa pochodzi od słowa “saki”, które oznacza szpic, i “maru”, co oznacza okrągły. Ostrze jest szerokie u podstawy i stopniowo zwęża się do końca, tworząc szpiczaste zakończenie. Ten nóż jest zwykle używany do krojenia mięsa i ryb oraz do wykonywania precyzyjnych cięć, a jego długi i zwężający się kształt umożliwia łatwe i płynne cięcie przez składniki.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal Silver#3
    Rękojeść – pustynne drewno żelazne
    Twardość – 60-61 HRC
    Długość całkowita – 42,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,3 cm
    Grubość klingi – 3,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 248 g

  • Sakai Takayuki Shiden Silver#3 Nóż Kengata Yanagiba 27 cm

    1,515.52  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Shiden Silver#3 Nóż Kengata 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal Silver#3
    Rękojeść – pustynne drewno żelazne
    Twardość – 60-61 HRC
    Długość całkowita – 41,0 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 3,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 267 g

  • Sakai Takayuki Rinka Silver#3 Nóż Miroshi Deba 27 cm

    1,352.28  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Rinka Silver#3 Nóż Miroshi Deba 27 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna stal Silver#3
    Rękojeść – drewno hebanowe, pierścień róg bawoli
    Twardość – 60-61 HRC
    Długość całkowita – 44,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 5,0 cm
    Grubość klingi – 5,2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 395 g

  • Sakai Takayuki Ginryu Honyaki SW Nóż Yanagiba 27 cm

    1,025.81  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Ginryu Honyaki SW Nóż Yanagiba 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna szwedzka stal
    Rękojeść – drewno hebanowe, pierścień corian
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 43,0 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 3,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 242 g

  • Sakai Takayuki Ginryu Honyaki SW Nóż Kengata Yanagiba 27 cm

    1,072.45  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Ginryu Honyaki SW Nóż Kengata Yanagiba 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń nierdzewna szwedzka stal
    Rękojeść – drewno hebanowe, pierścień corian
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 43,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 3,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 260 g

  • Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Nóż Yanagiba 24 cm

    629.39  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Nóż Yanagiba 24 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzewna stal Shirogami#1 okuta żelazem
    Rękojeść – drewno hebanowe, pierścień róg bawoli
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 38,0 cm
    Długość ostrza – 24,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 3,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 166 g

  • Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Nóż Sakimaru 30 cm

    792.62  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Byakko Shirogami#1 Nóż Sakimaru 30 cm

    Nóż Sakimaru to tradycyjny japoński nóż kuchenny o ostrzu w kształcie skrzydła. Jego nazwa pochodzi od słowa “saki”, które oznacza szpic, i “maru”, co oznacza okrągły. Ostrze jest szerokie u podstawy i stopniowo zwęża się do końca, tworząc szpiczaste zakończenie. Ten nóż jest zwykle używany do krojenia mięsa i ryb oraz do wykonywania precyzyjnych cięć, a jego długi i zwężający się kształt umożliwia łatwe i płynne cięcie przez składniki.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzewna stal Shirogami#1 okuta żelazem
    Rękojeść – drewno hebanowe, pierścień róg bawoli
    Twardość – 61-62 HRC
    Długość całkowita – 46,0 cm
    Długość ostrza – 30,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 4,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 231 g

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

     

    Zastosowanie
    Stal
    Rękojeść
    Długość Całkowita (cm)
    Grubość (mm)
    Długość ostrza (cm)
    Szerokość ostrza (cm)
    Sposób ostrzenia
    Waga (g)

    Scroll to Top