Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.

Wyświetlanie 1–20 z 36 wyników

Produktow na stronie
  • Akcesoria

    Akcesoria77 Products

  • Boker

    Boker54 Products

  • Bunmei

    Bunmei8 Products

  • Hand Made

    Hand Made10 Products

  • Hideo Kitaoka

    Hideo Kitaoka2 Products

  • Kanetsune

    Kanetsune78 Products

  • Mcusta Zanmai

    Mcusta Zanmai105 Products

  • Nagomi

    Nagomi3 Products

  • Noże Global

    Noże Global89 Products

  • Noze Tojiro

    Noze Tojiro133 Products

  • Sakai Takayuki

    Sakai Takayuki46 Products

  • Samura

    Samura16 Products

  • Satake Cutlery

    Satake Cutlery189 Products

  • Shizu Hamono

    Shizu Hamono14 Products

  • Takeshi Saji

    Takeshi Saji24 Products

  • Tamahagane

    Tamahagane49 Products

  • Satake Yoshimitsu Rdzewny Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

    46.41  Dodaj do koszyka

    Satake Yoshimitsu Rdzewny Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Rdzewna stal SK-5
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 62 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,5 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,1 mm
    Sposób ostrzenia: szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 80 g

  • Satake S/D 420J2 Nóż Yanagi-Sashimi 24cm

    37.08  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Nóż Yanagi-Sashimi 24 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 38,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 102 g

     

  • Satake Nashiji Natural Nóż Yanagi-Sashimi 21cm

    44.07  Dodaj do koszyka

    Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny Yanagi-Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,3 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny symetryczny
    Waga – ok. 70 g

     

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 12 cm

    32.41  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 12 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 27 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 3,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 115 g

  • Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż do sera 16 cm

    90.71  Dodaj do koszyka

    Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż do sera 16 cm

    Specjalistyczny nóż, który służy do krojenia różnych rodzajów i gatunków sera – zarówno twardych, jak i miękkich. Charakterystyczne otwory w klindze zmniejszają tarcie, dzięki czemu plastry łatwo odchodzą od noża, a ser się nie kruszy. Ząbkowane ostrze świetnie sobie radzi z naturalną skórką, która bywa niezwykle twarda i chropowata. Rozwidlony czubek służy do podawania kawałków sera bezpośrednio z deski.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 25,5 cm
    Długość ostrza – 16,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
    Waga – ok. 82 g

  • Sakai Takayuki Kasumi Shirogami#3 Nóż Hamokiri 27 cm

    419.51  Dodaj do koszyka

    Sakai Takayuki Kasumi Shirogami#3 Nóż Hamokiri 27 cm

    Nóż Hamogiri jest specjalnie przeznaczony do filetowania ryby o nazwie Hamo (japoński gatunek ryby morskiej). Nazwa “Hamogiri” odnosi się do specyficznej ryby, dla której jest przeznaczony, natomiast ten sam nóż jest czasem nazywany “Hone-kiri”, co dosłownie oznacza “cięcie kości”.

    Technika Hone-kiri, która jest stosowana do filetowania ryb, wymaga dużej precyzji i umiejętności. Nóż jest dostosowany do specyficznej struktury kości ryby Hamo i umożliwia precyzyjne cięcie mięsa z kością, pozostawiając skórę nienaruszoną.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń rdzewna stal Shirogami#3
    Rękojeść – drewno magnolia
    Twardość – 62-63 HRC
    Długość całkowita – 44,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 5,0 cm
    Grubość klingi – 5,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 364 g

  • Satake Misaki Nóż Sashimi 20 cm

    32.41  Dodaj do koszyka

    Satake Misaki Nóż Sashimi 20 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno kauczukowe
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24,5 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 85 g

  • Satake Masamune Nóż Sashimi 20,5 cm

    34.75  Dodaj do koszyka

    Satake Masamune Nóż Sashimi 20,5 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno brzoza
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,0 cm
    Długość ostrza – 20,5 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 79 g

  • Mini tasak do sera i ziół 8 cm | Global GS-102

    88.38  Dodaj do koszyka

    Mini tasak do sera i ziół 8 cm | Global GS-102

    Ten mini-tasaczek firmy Global to, ze względu na szlif, w zasadzie bardzo skrócony nóż typu nakiri. Sprawdzi się doskonale przy siekaniu, krojeniu I szatkowaniu. Otwór w klindze w połączeniu z niewielką wagą pozwala powiesić go nawet na plastikowym haczyku na kuchennej ścianie, by zawsze był pod ręką. Monolityczna konstrukcja, charakterystyczna dla firmy Global, ułatwia utrzymanie tasaczka w czystości.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 18,5 cm
    Długość ostrza – 8,0 cm
    Szerokość klingi – 5,1 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 93 g 

  • Satake Swordsmith Black Nóż Sashimi Yanagiba 21cm

    46.41  Dodaj do koszyka

    Satake Swordsmith Black Nóż Sashimi Yanagiba 21cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa pokryta czarną powłoką tytanową
    Rękojeść – polipropylen pierścień ze stali nierdzewnej
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,6 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 109 g

  • Uniwersalny nóż do Sushi 14,5cm | Global GS-82

    75.79  Dodaj do koszyka

     

    Poręczny, wszechstronny nóż, który może także posłużyć jako nóż do filetowania lub porcjowania. Niezwykle cienkie, elastyczne ostrze ułatwia manewrowanie podczas zadań wymagających dużej zręczności.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 26,4 cm
    Długość ostrza – 14,5 cm
    Szerokość klingi – 2,8 cm
    Grubość klingi – 1,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 82 g

    Noże kuchenne Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde, wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych.

  • Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

    46.41  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,8 cm
    Długość ostrza – 20,8 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 182 g

     

  • Satake Sword Smith Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    32.41  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,5 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 110 g

  • Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    27.75  Dodaj do koszyka

    Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowa wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,0 cm
    Długość ostrza – 21,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 86 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

    51.07  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 40,7 cm
    Długość ostrza – 27 cm
    Szerokość klingi – 2,3 cm
    Grubość klingi – ok. 3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 120 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

    39.41  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 38,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 102 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    34.75  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – ok. 23 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 80 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 18 cm

    51.07  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 18 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 32,5 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 5,2 cm
    Grubość klingi – ok. 4,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 200 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

    39.41  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29 cm
    Długość ostrza – 15,5 cm
    Szerokość klingi – 5,2 cm
    Grubość klingi – ok. 4,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – 120 ok. g

  • Satake MV Pakka Nóż Sashimi Yanagiba 20,5 cm

    39.41  Dodaj do koszyka

    MV Pakka Satake Nóż Sashimi 20,5 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno naturalne paka
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 31,8 cm
    Długość ostrza – 20,5 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 99 g

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

36 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top