Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.


Wyświetlanie 41–60 z 77 wyników

Produktow na stronie
  • Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

    46.61  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,8 cm
    Długość ostrza – 20,8 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 182 g

     

  • Satake Sword Smith Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    32.56  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,5 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 110 g

  • Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    27.87  Dodaj do koszyka

    Satake Saku Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowa wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,0 cm
    Długość ostrza – 21,0 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 86 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

    51.30  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 27 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 40,7 cm
    Długość ostrza – 27 cm
    Szerokość klingi – 2,3 cm
    Grubość klingi – ok. 3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 120 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

    39.58  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 24 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 38,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 102 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    34.90  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Sashimi Yanagiba 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – ok. 23 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 80 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 18 cm

    51.30  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 18 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 32,5 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 5,2 cm
    Grubość klingi – ok. 4,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – ok. 200 g

  • Satake S/D 420J2 Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

    39.58  Dodaj do koszyka

    Satake Sashimi & Deba Leworęczny Nóż Deba 15,5 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc. Nóż przeznaczony dla osób leworęcznych.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29 cm
    Długość ostrza – 15,5 cm
    Szerokość klingi – 5,2 cm
    Grubość klingi – ok. 4,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny leworęczny
    Waga – 120 ok. g

  • Satake MV Pakka Nóż Sashimi Yanagiba 20,5 cm

    39.58  Dodaj do koszyka

    MV Pakka Satake Nóż Sashimi 20,5 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno naturalne paka
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 31,8 cm
    Długość ostrza – 20,5 cm
    Szerokość klingi – 3,0 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 99 g

  • Europejski widelec do mięsa | Global GF-24

    93.46  Dodaj do koszyka

    Europejski widelec do mięsa | Global GF-24

    Europejski widelec marki Global do porcjowania mięsa, ostrze jest wykonane z jednego kawałka stali, z unikalną wypukłą krawędzią zapewniającą niezrównaną wydajność dwa ostrza świetnie trzymają pieczeń, aby się nie zsunęła.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna Cromova 18
    Twardość ostrza – 58 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość ostrza – 2,6 cm
    Grubość głowni – 7 mm
    Waga – 151 g

  • Tojiro Shirogami Nóż Eell Tokyo Style Unagisaki 18 cm

    297.24  Dodaj do koszyka

    Tojiro Shirogami Nóż Eell Tokyo Style 18 cm

    Charakterystyczny kształt noża Unagisaki dyktowany jest jego przeznaczeniem – jest to najlepszy nóż do filetowania węgorza. Wyraźnie zaakcentowany czubek pozwala sprawnie rozpłatać brzuch ryby, a jednostronny szlif doskonale sprawdza się przy oddzielaniu podłużnych fragmentów mięsa. Wykonany z węglowej stali Shirogami, której świetne właściwości tnące są znane szerokiemu gronu mistrzów kuchni od lat.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 2 warstwowa rdzewna stal, rdzeń – Shirogami #2
    Rękojeść – drewno magnolia pierścień z tworzywa
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,6 cm
    Długość ostrza – 18,0 cm (11,8 + 6,2 cm)
    Szerokość klingi – 4,4 cm
    Grubość klingi – 6,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 221 g

  • Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

    177.78  Dodaj do koszyka

    Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal rdzewna, rdzeń – Shirogami #2
    Twardość – 60  HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,5 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 5,5 cm
    Grubość klingi – 8,0 mm
    Waga – ok. 317 g
    Rękojeść – uchwyt z drewna magnolii zakończony pierścieniem z tworzywa

  • Global NI Elastyczny nóż do filetowania 18 cm

    93.46  Dodaj do koszyka

    Global NI Elastyczny Nóż kuchenny do filetowania 18 cm GNM-012

    Specjalistyczny nóż kuchenny przeznaczony do filetowania i krojenia ryb oraz innych rodzajów mięsa, opracowany na potrzeby użytkowników w Szwecji. Długie, cienkie, elastyczne ostrze pozwala precyzyjnie przeciąć produkty, także te o pokaźnych rozmiarach. Szwedzki nóż jest wyjątkowo lekki, dzięki czemu proces filetowania wymaga mniej wysiłku i staje się o wiele prostszy.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 31,0 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 2,6 cm
    Grubość klingi – 1,3 mm
    Sposób ostrzenia szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

    Noże kuchenne Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde, wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych. W serii Global NI zastosowano zmieniony kształt i rozmiar rękojeści, zapewnia to lepszy uchwyt i większą precyzję krojenia.

  • Global NI Nóż do porcjowania 23 cm

    107.51  Dodaj do koszyka

    Global NI Nóż kuchenny do porcjowania 23 cm GN-005

    Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 37,0 cm
    Długość ostrza – 23 cm
    Szerokość klingi – 4,0 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga
    – ok. 200 g

    Noże kuchenne Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde, wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych. W serii Global NI zastosowano zmieniony kształt i rozmiar rękojeści, zapewnia to lepszy uchwyt i większą precyzję krojenia.

  • Satake Katsu Nóż Sashimi 21cm

    46.61  Dodaj do koszyka

    Satake Katsu Nóż kuchenny Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno pakka
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,5 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 180 g

  • Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

    128.59  Dodaj do koszyka

    Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
    Rękojeść – drewno pakka
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,2 cm
    Długość ostrza – 20 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 150 g

  • Europejski nóż do wykrawania 15cm | Global GF-40

    116.88  Dodaj do koszyka

    Profesjonalny nóż kuchenny do wykrawania 15cm | Global GF-40

    Stosunkowo ciężki, specjalistyczny nóż, przeznaczony do trybowania większych części mięsa, takich jak szponder, udziec jagnięcy, szynka czy indyk. Zakończona ostrym czubkiem szersza klinga pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach i ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 28,8 cm
    Długość ostrza – 15 cm
    Szerokość klingi – 2,7 cm
    Grubość klingi – 3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 180 g

    Noże kuchenne Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde i wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej jest je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych.

  • Tojiro Zen VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

    126.25  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Zen Dąb 

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC  +/-1 
    Długość całkowita – 35,2 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,6 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Waga – ok. 100 g

  • Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

    210.57  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black 

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 35 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Waga – ok. 105 g

  • Satake Tomoko 420J2 Nóż Yanagi-Sashimi 20,5cm

    30.22  Dodaj do koszyka

    Satake Tomoko Nóż Yanagi-Sashimi 20,5 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno naturalne
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 32 cm
    Długość ostrza – 20,5 cm
    Szerokość klingi – 3,2 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 90 g

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

77 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top