Tamahagane

Tamahagane: japońskie noże kuchenne, synonim doskonałości. Niezrównana ostrość, trwałość, unikalny design. Dla profesjonalistów i amatorów. Wysoka jakość.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 3

Produktow na stronie
  • Akcesoria

    Akcesoria5 Products

  • Bamboo VG-5

    Bamboo VG-54 Products

  • Kyoto VG-5

    Kyoto VG-54 Products

  • Sakura AUS-6A

    Sakura AUS-6A4 Products

  • SAN Black VG-5

    SAN Black VG-512 Products

  • SAN Brown VG-5

    SAN Brown VG-55 Products

  • Steki

    Steki4 Products

  • Tsubame Black VG-5

    Tsubame Black VG-53 Products

  • Tsubame Brown VG-5

    Tsubame Brown VG-54 Products

  • Tamahagane Bamboo VG-5 Nóż Nakiri 18cm

    130.35  Dodaj do koszyka

    Tamahagane Bamboo VG-5 Nóż Nakiri 18cm

    unkcjonalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – stal nierdzewna bamboo designe
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31,0 cm
    Długość ostrza – 18,0 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 207 g

  • Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16cm

    90.71  Dodaj do koszyka

    Tamahagane Sakura AUS-6A Nóż Nakiri 16 cm

    Funkcjonalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal AUS-6A
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 58 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 27,9 cm
    Długość ostrza – 16,0 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 158 g

  • Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Nakiri 18cm

    158.34  Dodaj do koszyka

    Tamahagane SAN Black VG-5 Nóż Nakiri 18 cm

    Funkcjonalny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia i siekania różnych rodzajów warzyw. Szerokość japońskiego noża Nakiri pozwala kroić duże produkty płynnym ruchem i szybko je przenosić do salaterki lub na patelnię. Cienka, prostokątna klinga jest szczególnie przydatna przy krojeniu twardych warzyw, jak marchewka czy rzodkiew japońska, w długie plastry.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czarna micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31,2 cm
    Długość ostrza – 18,0 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – 193 ok. g

Tamahagane: japońskie noże kuchenne, synonim doskonałości. Niezrównana ostrość, trwałość, unikalny design. Dla profesjonalistów i amatorów. Wysoka jakość.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

3 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top