Tsubame Brown VG-5

    Produktow na stronie
    • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Kengata 19,5 cm

      146.62  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Kengata 19,5 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 33,0 cm
      Długość ostrza – 19,5 cm
      Szerokość klingi – 4,6 cm
      Grubość klingi – 1,9 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 200 g

    • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Santoku 17,5cm

      139.63  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Santoku 17,5 cm

      Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 30,6 cm
      Długość ostrza – 17,5 cm
      Szerokość klingi – 4,9 cm
      Grubość klingi – 1,9 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 187 g

    • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 21cm

      169.93  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Sashimi 21 cm

      Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 35,9 cm
      Długość ostrza – 21,0 cm
      Szerokość klingi – 3,1 cm
      Grubość klingi – 2,8 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 171 g

    • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż Szefa 21cm

      146.62  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż szefa 21 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 34,1 cm
      Długość ostrza – 21,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – 2,0 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 192 g

    • Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż uniwersalny 12cm

      97.67  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane Tsubame Brown VG-5 Nóż uniwersalny 12 cm

      Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 23,5 cm
      Długość ostrza – 12,0 cm
      Szerokość klingi – 2,7 cm
      Grubość klingi – 1,7 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 87 g

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Sposób ostrzenia
      Waga (g)
      Scroll to Top