SAN Brown VG-5

    Produktow na stronie
    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Szefa kuchni 27 cm

      197.90  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Szefa kuchni 27 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 40,5 cm
      Długość ostrza – 27,0 cm
      Szerokość klingi – 5,5 cm
      Grubość klingi – 2,0 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 242 g

    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do chleba 23cm

      160.61  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do chleba 23 cm

      Długi japoński nóż z ząbkowanym ostrzem, którym można pokroić każdy rodzaj pieczywa, nie przyciskając go nadmiernie do deski. Cienka i ostro tnąca krawędź znakomicie poradzi sobie z twardą, chrupiącą skórką (np. bagietki), co pozwala otrzymać cieniutkie kromki i zachować przy tym kształt pieczywa.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 36,0 cm
      Długość ostrza – 23,0 cm
      Szerokość klingi – 3,1 cm
      Grubość klingi – 1,9 mm
      Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
      Waga – ok. 167 g

    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do obierania 9cm

      79.02  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do obierania 9 cm

      Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek noża do obierania pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 21,0 cm
      Długość ostrza – 9 cm
      Szerokość klingi – 2,8 cm
      Grubość klingi – 1,6 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 81 g

    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do wykrawania elastyczny 16 cm

      116.32  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż do wykrawania elastyczny 16 cm

      Specjalistyczny, bardzo lekki nóż, dzięki któremu usuwanie kości z mięsa, drobiu czy ryb staje się łatwiejsze i szybsze. Wąska, elastyczna krawędź pozwala ciąć precyzyjnie w najciaśniejszych miejscach, a dzięki jednolitej konstrukcji drobiny produktów nie pozostają w rękojeści.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 30,0 cm
      Długość ostrza – 16,0 cm
      Szerokość klingi – 2,0 cm
      Grubość klingi – 1,9 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 125 g

    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Santoku 12cm

      113.99  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Santoku 12 cm

      Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 24,0 cm
      Długość ostrza – 12,0 cm
      Szerokość klingi – 3,9 cm
      Grubość klingi – 2,0 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 94 g

    • Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż Szefa 21cm

      132.63  Dodaj do koszykaQuick View

      Tamahagane SAN Brown VG-5 Nóż szefa 21 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
      Rękojeść – brązowa pakka wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 33,8 cm
      Długość ostrza – 21,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – 2,0 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 174 g

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Sposób ostrzenia
      Waga (g)
      Scroll to Top