Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze – 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5 Rękojeść – czarna micarta Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30,8 cm Długość ostrza – 17,5 cm Szerokość klingi – 5,0 cm Grubość klingi – 2,0 mm Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny Waga – ok. 202 g
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze – 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5 Rękojeść – czarna micarta Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 27,5 cm Długość ostrza – 24,0 cm Szerokość klingi – 5,0 cm Grubość klingi – 2,3 mm Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny Waga – ok. 247 g
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności