Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.


Wyświetlanie 741–760 z 883 wyników

Produktow na stronie
  • Global SAI Nóż do pieczywa 23cm

    151.09  Dodaj do koszyka

    Global SAI Nóż kuchenny do pieczywa 23 cm SAI-05

    Solidny nóż z długim, ząbkowanym ostrzem, które doskonale się sprawdza przy krojeniu twardej, grubej skórki pieczywa. Nóż jest ostry jak brzytwa i idealnie wyważony, co pomaga uzyskać gładkie, równe kromki bez zgniatania puszystego wnętrza w świeżych wypiekach.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 3-warstwowy materiał CROMOVA 18 SANSO, stal nierdzewna młotkowana
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 37,5 cm
    Długość ostrza – 23 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 2,5 mm
    Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
    Waga – ok. 242 g

    Noże kuchenne Global SAI to ekskluzywna linia, którą Komin Yamada zaprojektował z myślą o wyzwaniach globalnego świata. Wszystkie narzędzia są wytwarzane ręcznie w Japonii, a dzięki połączeniu tradycyjnego rzemiosła z najnowszą technologią wyróżnia je fenomenalna precyzja, ergonomia i wytrzymałość. Współczesny kucharz otrzymuje noże o optymalnych właściwościach użytkowych, które są w pracy wielkim atutem.

    W klingach noży Global SAI zastosowano materiał CROMOVA 18 SANSO. Rdzeń ze stali nierdzewnej CROMOVA 18, o twardości 56-58 HRC, obłożono dwiema warstwami miękkiej stali nierdzewnej SUS410. Dzięki temu ostrze jest bardziej wytrzymałe i odporniejsze na pęknięcia, przebarwienia czy korozję. Płazy głowni posiadają ręcznie młotkowaną powierzchnię, która zapobiega przywieraniu produktów do noża. Grzbiet klingi jest lekko zaokrąglony, aby zwiększyć komfort pracy dłonią. Nowe, ergonomiczne rękojeści są doskonale wyważone, a innowacyjne wgłębienie na kciuk zapewnia lepszą kontrolę nad nożem oraz wygodę podczas pracy. Jednolita konstrukcja sprawia, że noże są higieniczne i łatwe w ostrzeniu.

    Każdy nóż jest polerowany ręcznie i zdobiony siedmioma „kropkami” (wgłębieniami), które symbolizują reguły kodeksu honorowego samurajów, wywodzące się z konfucjanizmu i buddyzmu.

  • Global SAI Nóż szefa kuchni 19cm

    163.73  Dodaj do koszyka

    Global SAI Nóż kuchenny szefa kuchni 19 cm SAI-01

    Nóż szefa kuchni to najbardziej uniwersalne narzędzie, jakie trafia do rąk kucharza. Można nim ciąć warzywa i owoce, kroić mięso, siekać zieleninę, porcjować kurczaka, a nawet kroić w plastry gorącą pieczeń. Szeroka klinga chroni palce przed uderzaniem o deskę do krojenia, a zaostrzony czubek ułatwia wykonywanie precyzyjnych zadań, jak oprawianie ryb czy krojenie cebuli w drobną kostkę.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 3-warstwowy materiał CROMOVA 18 SANSO, stal nierdzewna młotkowana
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość ostrza – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34 cm
    Długość ostrza – 19 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – 2,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 245 g

    Noże kuchenne Global SAI to ekskluzywna linia, którą Komin Yamada zaprojektował z myślą o wyzwaniach globalnego świata. Wszystkie narzędzia są wytwarzane ręcznie w Japonii, a dzięki połączeniu tradycyjnego rzemiosła z najnowszą technologią wyróżnia je fenomenalna precyzja, ergonomia i wytrzymałość. Współczesny kucharz otrzymuje noże o optymalnych właściwościach użytkowych, które są w pracy wielkim atutem.

    W klingach noży Global SAI zastosowano materiał CROMOVA 18 SANSO. Rdzeń ze stali nierdzewnej CROMOVA 18, o twardości 56-58 HRC, obłożono dwiema warstwami miękkiej stali nierdzewnej SUS410. Dzięki temu ostrze jest bardziej wytrzymałe i odporniejsze na pęknięcia, przebarwienia czy korozję. Płazy głowni posiadają ręcznie młotkowaną powierzchnię, która zapobiega przywieraniu produktów do noża. Grzbiet klingi jest lekko zaokrąglony, aby zwiększyć komfort pracy dłonią. Nowe, ergonomiczne rękojeści są doskonale wyważone, a innowacyjne wgłębienie na kciuk zapewnia lepszą kontrolę nad nożem oraz wygodę podczas pracy. Jednolita konstrukcja sprawia, że noże są higieniczne i łatwe w ostrzeniu.

    Każdy nóż jest polerowany ręcznie i zdobiony siedmioma „kropkami” (wgłębieniami), które symbolizują reguły kodeksu honorowego samurajów, wywodzące się z konfucjanizmu i buddyzmu.

  • Tojiro ORIGAMI Blok do noży Origami

    151.58  Dodaj do koszyka

    Blok Tojiro ORIGAMI ze stali nierdzewnej, do noży Origami

    Oryginalny blok do noży, który pod względem wzornictwa stanowi dopełnienie serii Tojiro ORIGAMI. Blok powstał z pojedynczego arkusza stali i wyróżnia go prosta, wyważona elegancja. Stal pokryto przezroczystą powłoką, która chroni materiał przed zabrudzeniem i zapobiega powstawaniu plam oraz odbarwień. Podkładki z gumy silikonowej zabezpieczają delikatne powierzchnie przed zarysowaniem. Stylowa, minimalistyczna sylwetka idealnie pasuje do nowoczesnych wnętrz.

    Dane techniczne: 

    Materiał – Stal nierdzewna 18/8
    Wymiary – 100 x 135 x 285 mm
    Waga – 1050 g

     

    Uwaga! Produkt przeznaczony do przechowywania noży z serii Tojiro ORIGAMI

  • Tojiro ORIGAMI Nóż szefa kuchni 18cm

    93.46  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny Szefa kuchni 18 cm Tojiro Origami

    Wysokiej jakości japoński nóż, przeznaczony do podstawowych kuchennych zadań. Świetnie się sprawdza przy siekaniu ziół, krojeniu warzyw i owoców, oraz w pracy z mniejszymi porcjami mięsa. Nóż posiada dwustronny, wypukły szlif i opuszcza fabrykę ostry jak brzytwa. Dzięki zastosowaniu jednolitego materiału jest niesamowicie wytrzymały i łatwy w pielęgnacji. Takie rozwiązanie pomaga również dbać o higienę pracy. Polerowanie stali na lustro zwiększa jej odporność na korozję i sprawia, że nóż dłużej zachowuje ostrość.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Rękojeść – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,3 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 160 g

    Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz.

     

  • Tojiro ORIGAMI Nóż Santoku 16,5cm

    93.46  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny Santoku 16,5 cm Tojiro Origami

    Wysokiej jakości japoński nóż, przeznaczony do podstawowych kuchennych zadań. Świetnie się sprawdza przy siekaniu ziół, krojeniu warzyw i owoców, oraz w pracy z mniejszymi porcjami mięsa. Nóż posiada dwustronny, wypukły szlif i opuszcza fabrykę ostry jak brzytwa. Dzięki zastosowaniu jednolitego materiału jest niesamowicie wytrzymały i łatwy w pielęgnacji. Takie rozwiązanie pomaga również dbać o higienę pracy.

    Dane techniczne:

    Ostrze: stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa 
    Rękojeść – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Twardość: 56-58 HRC
    Długość całkowita: 30,2 cm
    Długość ostrza: 16,5 cm
    Szerokość klingi: 5 cm
    Grubość klingi: ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga: ok. 150 g

    Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz.

  • Tojiro ORIGAMI Nóż uniwersalny 13cm

    67.70  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny uniwersalny 13 cm Tojiro Origami

    Wysokiej jakości japoński nóż, przeznaczony do podstawowych kuchennych zadań. Świetnie się sprawdza przy siekaniu ziół, krojeniu warzyw i owoców, oraz w pracy z mniejszymi porcjami mięsa. Nóż posiada dwustronny, wypukły szlif i opuszcza fabrykę ostry jak brzytwa. Dzięki zastosowaniu jednolitego materiału jest niesamowicie wytrzymały i łatwy w pielęgnacji. Takie rozwiązanie pomaga również dbać o higienę pracy.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Rękojeść – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24 cm
    Długość ostrza – 13 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 1,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 66 g

    Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz.

     

  • Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do obierania 9cm

    112.20  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny do obierania 9 cm Tojiro Shippu Black 

    Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki małych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze umożliwia łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 21 cm
    Długość ostrza – 9 cm
    Szerokość klingi – 2,5 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Waga – ok. 35 g

  • Tojiro Zen VG-10 Nóż szefa kuchni 24cm

    175.45  Dodaj do koszyka

    Tojiro Zen VG-10 Nóż szefa kuchni 24cm

    Profesjonalny wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 38,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – ok. 2,3 mm
    Waga – ok. 160 g

  • Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 18cm

    210.58  Dodaj do koszyka

    Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 18cm

    Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30,8 cm
    Długość ostrza –18 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,9 mm
    Waga – ok. 170 g

  • Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Santoku 17cm

    210.58  Dodaj do koszyka

    Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Santoku 17cm

    Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Waga – ok. 175 g

  • Tojiro Flash VG-10 Nóż szefa kuchni 16cm

    231.66  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny szefa kuchni Tojiro Flash 16 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 28 cm
    Długość ostrza – 16 cm
    Szerokość klingi – 4 cm
    Grubość klingi – ok. 1,7 mm
    Waga – ok. 155 g

  • Tojiro Flash VG-10 Nóż Santoku 18cm

    294.91  Dodaj do koszyka

    Tojiro Flash Nóż Santoku 18cm

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze doskonale sprawdzi się przy plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10
    Rękojeść – micarta
    Twardość – 64 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31,5 cm
    Długość ostrza – 18,0 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 245 g

  • Tojiro Shippu VG-10 Nóż Santoku 16,5cm

    184.82  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny Santoku 16,5 cm Tojiro Shippu

    Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30,3 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 110 g

  • Tojiro Zen Black VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm

    135.63  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny Nakiri 16,5 cm Tojiro Zen Black 

    Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30,1 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 130 g 

  • Tojiro Zen Black VG-10 Nóż Santoku 16,5cm

    135.63  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny Santoku 16,5 cm Tojiro Zen Black

    Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 115 g 

  • Tojiro Zen VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm

    126.26  Dodaj do koszyka

    Tojiro Zen VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm

    Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30,5 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 130 g

  • Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm

    210.58  Dodaj do koszyka

    Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż Nakiri 16,5cm

    Japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Cienka, prostokątna klinga pozwala uzyskać półprzezroczyste plastry, a także przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Prosta krawędź tnąca służy do krojenia przede wszystkim w linii pionowej, z zastosowaniem wielu różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,8 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – ok. 1,7 mm
    Waga – ok. 198 g

  • Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 24cm

    177.79  Dodaj do koszyka

    Tojiro Classic VG-10 Nóż do porcjowania 24cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 36,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 3,5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,1 mm
    Waga – ok. 180 g

  • Zestaw do steków 4-częściowy | Global

    126.26  Dodaj do koszyka

    Zestaw do steków 4-częściowy: 2 x nóż i widelec | Global GT-102

    Ekskluzywny komplet do serwowania steków w postaci dwóch widelców i dwóch noży, które stanowią estetyczną i funkcjonalną całość. Noże wykonano z solidnej stali kutej, a na ostrzach umieszczono specjalne mikroząbki, które tną mięso gładko i bezboleśnie. Zęby widelców są na tyle ostre i długie, żeby poradzić sobie nawet z bardzo grubymi stekami.

    Każdy miłośnik mięs smażonych lub pieczonych doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jak wiele detali wpływa na sukces potrawy i czerpanie przyjemności z jedzenia. Zestaw Global to prawdziwa gratka dla koneserów, a także wspaniały pomysł na prezent dla smakoszy. Oba elementy świetnie leżą w dłoni i stanowią elegancki dodatek do nowoczesnych wnętrz.

    Dane techniczne:

    Nóż – Najwyższej jakości kuta stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
    Długość – 22 cm
    Widelec – Najwyższej jakości stal nierdzewna 18/10
    Długość – 19 cm
    Wymiary opakowania – 28,5 x 16 x 2,5 cm

    Noże Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde, wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych.

  • Listwa magnetyczna 81cm | Global

    179.19  Dodaj do koszyka

    Listwa magnetyczna 81 cm | Global G-4281

    Wysokiej jakości, solidna listwa magnetyczna, która pozwala przechowywać stalowe noże kuchenne w zasięgu ręki. Idealne rozwiązanie dla osób, które dbają o higienę i potrzebują w kuchni więcej przestrzeni do pracy. Niezwykle silny magnes sprawia, że nawet ciężkie narzędzia mocno trzymają się listwy i zawsze pozostają na bezpiecznej wysokości. Oryginalny design pięknie się komponuje z rękojeściami noży marki Global, dzięki czemu listwa jest jednocześnie prawdziwą ozdobą nowoczesnych wnętrz.

    Dane techniczne:

    Długość – 81 cm
    Materiał – Najwyższej jakości stal nierdzewna

    Do listwy dołączono akcesoria niezbędne do zamontowania jej na ścianie.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

     

    Zastosowanie
    Stal
    Rękojeść
    Długość Całkowita (cm)
    Grubość (mm)
    Długość ostrza (cm)
    Szerokość ostrza (cm)
    Sposób ostrzenia
    Waga (g)

    Scroll to Top