Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.


Wyświetlanie 101–120 z 156 wyników

Produktow na stronie
  • Satake Megumi Zestaw Nóż Uniwersalny + Szefa

    53.64  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Megumi Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

    Satake Megumi Nóż kuchenny uniwersalny 12 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,3 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 55 g

  • Satake Nashiji Natural Zestaw Santoku + uniwersalny

    74.72  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny Santoku 17 cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 90 g

    Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny uniwersalny 12 cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,5 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 52 g

  • Satake Satoru Nóż do porcjowania 21 cm

    44.27  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm

    Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,3 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 151 g

  • Bunmei Nóż uniwersalny 15cm

    58.33  Dodaj do koszyka

    Bunmei Nóż uniwersalny 15 cm

    Japoński nóż kuchenny przeznaczony do krojenia i obierania warzyw i owoców. Krótkie, cienkie ostrze jest zakończone ostrym czubkiem, co gwarantuje precyzję cięcia podczas usuwania gniazd z jabłek, szypułek z pomidorów czy oczek z ziemniaków. Pełnowymiarowa rękojeść pozwala skutecznie kontrolować nóż.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnoliowe
    Twardość – 56-57 HRC
    Długość całkowita – 27,9 cm
    Długość ostrza – 15 cm
    Szerokość klingi – 2,5 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 99 g

     

     

  • Satake Sakura Zestaw 3 noży w drewnianym pudełku

    180.13  Dodaj do koszyka

    Zestaw 3 noży kuchennych Satake Sakura w drewnianym pudełku

    Zestaw 3 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali molibdenowo wanadowej hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 21 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, nóż Santoku kuchni o długości 17 cm, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty lub obierzemy warzywa i owoce. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

    Dane techniczne nóż Szefa kuchni:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,3 cm
    Długość ostrza – 21,0 cm
    Szerokość klingi – 4,4 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 177 g

    Dane techniczne nóż Santoku:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 28,8 cm
    Długość ostrza – 17,0 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 172 g

    Dane techniczne nóż uniwersalny:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24,0 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 2,8 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 100 g

  • Satake Kotori Zestaw 2 noży uniwersalny + Santoku

    81.75  Dodaj do koszyka

    Satake Kotori Zestaw Noży kuchennych uniwersalny + Santoku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Santoku kuchni o długości 17 cm, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty lub obierzemy warzywa i owoce. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

    Satake Kotori Nóż Santoku 17cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno pakka
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – ok. 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 145 g

     

    Satake Kotori Nóż uniwersalny 13,5cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno pakka
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 25,2 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 80 g

  • Satake Hiroki Zestaw 2 noży uniwersalny + szefa

    100.49  Dodaj do koszyka

    Satake Hiroki Zestaw Noży uniwersalny + szefa kuchni

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 21 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty lub obierzemy warzywa i owoce. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

    Satake Hiroki Nóż szefa kuchni 21 cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – Tworzywo P0M
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,5 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 160 g

    Satake Hiroki Nóż uniwersalny 13,5 cm

    Ostrze – stal stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – Tworzywo P0M
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24,5 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 85 g

  • Satake Macaron White Amerykański nóż uniwersalny 14,5 cm

    27.87  Dodaj do koszyka

    Macaron White Satake Nóż uniwersalny amerykański 14,5 cm

    Amerykańska wersja noża do wszystkiego, który został zaprojektowany z myślą o dobrze zorganizowanych szefach kuchni. Perfekcyjnie naostrzone, wypukłe ząbki ułatwiają krojenie tak różnych produktów, jak miękkie pomidory czy chrupiący chleb. Szeroka klinga z zaokrąglonym czubkiem świetnie się też nadaje do smarowania pieczywa, np. masłem lub dżemem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC 
    Długość całkowita – 27,8 cm
    Długość ostrza – 14,5 cm
    Szerokość klingi – 3,2 cm
    Grubość klingi – 1,4 mm
    Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
    Waga – ok. 95 g

  • Tojiro DP3 Zestaw Santoku 17 cm + Uniwersalny 12 cm

    210.58  Dodaj do koszyka

    Tojiro DP3 Zestaw Santoku 17 cm + Uniwersalny 12 cm

    Zestaw trzech profesjonalnych noży ze stali VG-10, zapakowany w eleganckie pudełko idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania.

    Dane techniczne nóż uniwersalny 12 cm

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 2,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,8 mm
    Waga – ok. 62 g

    Dane techniczne Santoku 17 cm

    Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,7 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – ok. 1,9 mm
    Waga – ok. 175 g

  • Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 24 cm

    226.98  Dodaj do koszyka

    Hideo Kitaoka Nóż kuchenny Shirogami Satin Yanagi 24 cm

    Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 11 warstwowa rdzewna stal, rdzeń – #2 Shirogami
    Rękojeść – drewno różane
    Twardość – 61-63 HRC
    Długość całkowita – 37,5 cm
    Długość ostrza – 24 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – 3,8 mm
    Sposób ostrzenia – jednostronny
    Waga – ok. 147 g

  • Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

    351.13  Dodaj do koszyka

    Hideo Kitaoka Nóż Shirogami Satin Yanagi 27 cm

    Klasyczny japoński nóż kuchenny do plastrowania o długim, wąskim i cienkim ostrzu w kształcie liścia wierzby, przeznaczony do cięcia surowych filetów rybnych na cieniutkie, niemal przezroczyste plastry. Doskonale się sprawdza podczas przygotowywania sashimi, rybnego carpaccio oraz różnych wariantów sushi. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie. W tym modelu krawędź grzbietu ma szlif ukośny, co zwiększa wygodę przy prowadzeniu noża palcem wskazującym.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 11 warstwowa rdzewna stal, rdzeń – #2 Shirogami
    Rękojeść – drewno różane
    Twardość – 61-63 HRC
    Długość całkowita – 41,5 cm
    Długość ostrza – 27 cm
    Szerokość klingi – 3,3 cm
    Grubość klingi – 3,8 mm
    Sposób ostrzenia – jednostronny
    Waga – ok. 172 g

  • Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

    465.91  Dodaj do koszyka

    Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17 cm VG-10

    Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
    Rękojeść – kość bycza
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,5 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Waga – ok. 214 g

  • Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm VG-10

    327.70  Dodaj do koszyka

    Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13 cm VG-10

    Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
    Rękojeść – kość bycza
    Twardość – 61 HRC +/- 1 
    Długość całkowita – 25, cm
    Długość ostrza – 13 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Waga – ok. 133 g

  • Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm VG-10

    479.96  Dodaj do koszyka

    Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17cm VG-10

    Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż kuchenny Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 
    Rękojeść – drewno żelazne
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,5 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Waga – ok. 214 g

  • Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż uniwersalny 13cm R-2

    538.52  Dodaj do koszyka

    Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny uniwersalny 13 cm R-2

    Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2
    Rękojeść – kość bycza
    Twardość – 63 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 25 cm
    Długość ostrza – 13 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Waga – ok. 133 g

  • Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Bunka 17cm R-2

    655.64  Dodaj do koszyka

    Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Bunka 17 cm R-2

    Bunka to uniwersalny nóż kuchenny, dzięki wysokiemu ostrzu nóż Bunka nadaje się szczególnie do krojenia warzyw lub owoców, a trójkątny obszar końcówki jest szczególnie przydatny do szczegółowej pracy i cięcia ryb lub mięsa.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2
    Rękojeść – kość bycza
    Twardość – 63 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,5 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – 2,1 mm
    Sposób ostrzenia – dwustronny
    Waga – ok. 214 g

  • Europejski widelec do mięsa | Global GF-24

    93.46  Dodaj do koszyka

    Europejski widelec do mięsa | Global GF-24

    Europejski widelec marki Global do porcjowania mięsa, ostrze jest wykonane z jednego kawałka stali, z unikalną wypukłą krawędzią zapewniającą niezrównaną wydajność dwa ostrza świetnie trzymają pieczeń, aby się nie zsunęła.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna Cromova 18
    Twardość ostrza – 58 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość ostrza – 2,6 cm
    Grubość głowni – 7 mm
    Waga – 151 g

  • Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

    177.79  Dodaj do koszyka

    Tojiro Shirogami Nóż Deba 18 cm

    Deba to tradycyjny nóż japoński pełniący równocześnie funkcję noża do filetowania ryb lub drobiu, noża do porcjowania mięsa i wszechstronnego, lekkiego tasaka. Ostrzony jednostronnie, jest wystarczająco finezyjny, aby kroić produkty na cienkie plastry, i wystarczająco mocny, aby przecinać nieduże ości. Stosunkowo krótkie ostrze umożliwia pełną kontrolę nad narzędziem. Klasyczna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal rdzewna, rdzeń – Shirogami #2
    Twardość – 60  HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,5 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 5,5 cm
    Grubość klingi – 8,0 mm
    Waga – ok. 317 g
    Rękojeść – uchwyt z drewna magnolii zakończony pierścieniem z tworzywa

  • Tojiro Origami Black Nóż uniwersalny 13 cm

    81.75  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny uniwersalny 13 cm Tojiro Origami Black

    Wysokiej jakości japoński nóż, przeznaczony do podstawowych kuchennych zadań. Świetnie się sprawdza przy siekaniu ziół, krojeniu warzyw i owoców, oraz w pracy z mniejszymi porcjami mięsa. Nóż posiada dwustronny, wypukły szlif i opuszcza fabrykę ostry jak brzytwa. Dzięki zastosowaniu jednolitego materiału jest niesamowicie wytrzymały i łatwy w pielęgnacji. Takie rozwiązanie pomaga również dbać o higienę pracy. 

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Rękojeść – stal nierdzewna molibdenowo – wanadowa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24 cm
    Długość ostrza – 13 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 1,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 66 g

    Do produktu dołączono specjalną szczoteczkę do czyszczenia rękojeści od wewnątrz.

  • Global NI Elastyczny nóż uniwersalny 14,5cm

    88.78  Dodaj do koszyka

    Global NI Elastyczny nóż uniwersalny 14,5 cm

    Dzięki ząbkowanemu ostrzu bezproblemowo można pociąć warzywa na dokładne cienkie kawałki, a profilowana rączka zapewnia pewny chwyt. Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

    Dane techniczne:

    Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18
    Rękojeść – stalowa wypełniona piaskiem
    Twardość ostrza – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 26,3 cm
    Długość ostrza – 14,5 cm
    Szerokość klingi – 3,8 cm
    Grubość klingi – 1,2 mm
    Sposób ostrzenia szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 92 g

    Noże Global słyną z łączenia fenomenalnej skuteczności z eleganckim designem. Są lekkie i doskonale wyważone, a ich cienkie, twarde, wytrzymałe klingi zachowują idealną ostrość przez długi czas. Dzięki jednolitej konstrukcji noże są higieniczne, lepiej leżą w dłoni i łatwiej je wyczyścić czy naostrzyć. Indywidualnie wyważana rękojeść została tak skonstruowana, by redukować zmęczenie i nie wyślizgiwać się z rąk. Noże Global, zaprojektowane w 1985 r. przez Komina Yamadę, zdobyły wiele międzynarodowych nagród i cieszą się niesłabnącym uznaniem największych mistrzów kuchni – zarówno profesjonalistów, jak i kuchmistrzów domowych. W serii NI zastosowano zmieniony kształt i rozmiar rękojeści, zapewnia to lepszy uchwyt i większą precyzję krojenia.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

156 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top