Noże kuchenne

Noże kuchenne: precyzyjne, wielozadaniowe, wysokiej jakości. Niezbędne w każdej kuchni. Idealne do cięcia, siekania, filetowania.


Wyświetlanie 841–860 z 883 wyników

Produktow na stronie
  • Nóż Szefa Kuchni 22 cm Samura Golf Stonewash AUS-8

    42.16  Dodaj do koszyka

    Nóż szefa kuchni czyli podstawowy uniwersalny nóż kuchenny. Idealnie nadaje się do każdego typu pracy, siekania, szatkowania, krojenia lub plastrowania.

    Dane techniczne:

    • Długość całkowita: 355mm
    • Długość ostrza: 221mm
    • Stal: AUS-8
    • Hartowanie: 58 HRC
    • Rękojeść: Polipropylen
    • Waga: 106g


    Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
    • Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
    • Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
    • Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
    • Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
    • Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
    • Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
    • Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
    • Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
    • Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.

  • Nóż kuchenny Serb Samura Mad Bull 18 cm, niebieski

    93.70  Dodaj do koszyka

    Dane techniczne:

    • Długość całkowita – 300mm
    • Długość ostrza – 180mm
    • Stal – AUS-8
    • Hartowanie -HRC 58
    • Rękojeść -Mikarta
    • Waga – 490g
    • Skórzana pochwa w komplecie


  • Nóż Böker Solingen Heritage Bread Knife

    90.89  Dodaj do koszyka

    The forged chef’s knife series Boker Heritage lives up to its name and takes on the heritage of the traditional Solingen chef’s knives. The classic three-rivet design is equipped with high-quality materials for this purpose and continues the perfect workmanship that has made Solingen cutlery famous around the world over the past centuries. For example, the blades of these exceptional knives are made of X50CrMoV15 in full tang construction, which offers a well-balanced ratio of edge retention, rust resistance and good resharpening ability. Through the elaborate forging in Solingen handwork, the solid blade blank is additionally optimized in the structure, then hardened to about 58 HRC and finally provided with a fine satin finish. The ergonomically shaped handles made of domestic walnut wood are extremely comfortable to hold and complete the harmonious overall picture. The forged bolster always offers a secure grip, protects like the integrated knob from possible injuries and ensures a perfect balance.

  • Nóż Böker Solingen Heritage Peeling Knife

    59.03  Dodaj do koszyka

    The forged chef’s knife series Boker Heritage lives up to its name and takes on the heritage of the traditional Solingen chef’s knives. The classic three-rivet design is equipped with high-quality materials for this purpose and continues the perfect workmanship that has made Solingen cutlery famous around the world over the past centuries. For example, the blades of these exceptional knives are made of X50CrMoV15 in full tang construction, which offers a well-balanced ratio of edge retention, rust resistance and good resharpening ability. Through the elaborate forging in Solingen handwork, the solid blade blank is additionally optimized in the structure, then hardened to about 58 HRC and finally provided with a fine satin finish. The ergonomically shaped handles made of domestic walnut wood are extremely comfortable to hold and complete the harmonious overall picture. The forged bolster always offers a secure grip, protects like the integrated knob from possible injuries and ensures a perfect balance.

  • Zestaw 6 noży kuchennych Boker Forge Wood 2.0

    446.93  Dodaj do koszyka

    Linia noży kuchennych Boker Forge Wood łączy innowacyjne i dynamiczne projekty z klasycznym doborem materiałów na najwyższym poziomie jakości. Atrakcyjne, przyciągające wzrok linie wzornicze odróżniają tę serię znacząco od masy przeciętnych noży kuchennych, nie będąc zbyt krzykliwym. Ponadto seria Boker Forge przekonuje bardzo atrakcyjnym stosunkiem ceny do wydajności. Noże są wykonane ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15, są idealnie wyważone i zapewniają doskonałą obsługę dzięki ergonomicznej konstrukcji uchwytu. Wagi rękojeści wykonane z drewna klonowego są trwale połączone z trzema nitami ze stali nierdzewnej i są przymocowane do Full Tang bez nitów. Konstrukcja ostrzy, w tym przejście na wałek, umożliwia łatwe ostrzenie i zapewnia długotrwałą, doskonałą funkcjonalność noży w połączeniu z odpowiednią pielęgnacją. Proszę myć tylko ręcznie noże, nie wkładać do zmywarki. Ponadto seria Boker Forge przekonuje niezwykle atrakcyjnym stosunkiem ceny do wydajności.

    Wyposażony w blok Zestaw sześciu noży Boker Knife Gusto Wood z serii Boker Forge Wood: Office Knife, Utility Knife, Carving Knife, Santoku Knife, Chef`s Knife, Bread Knife.

  • Drewniany blok na noże Böker Gusto Wood Black

    45.44  Dodaj do koszyka

    Uniwersalny blok noża Gusto Wood jest wykonany z czarnego litego drewna i jest opatrzony dyskretnym stemplem marki. Dzięki wkładce szczotkowej z tworzywa sztucznego chroniącej ostrze oferuje miejsce na maksymalnie sześć noży i można go w różny sposób wyposażyć. Praktyczna wkładka jest wyjmowana i wodoodporna, dzięki czemu blok można łatwo wyczyścić. Antypoślizgowe plastikowe nóżki zapewniają stabilną podstawę.

    Wysokość 26,8 cm. Szerokość 10,4 cm. Głębokość 21,5 cm. 

  • Nóż Tasak Samura Harakiri

    23.42  Dodaj do koszyka

    Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
    • Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
    • Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
    • Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
    • Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
    • Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
    • Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
    • Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
    • Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
    • Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.


  • Nóż uniwersalny Samura Golf AUS-8

    23.42  Dodaj do koszyka

    Uniwersalny nóż kuchenny Doskonale sprawdzi się podczas obierania warzyw, krojenia mięsa, ryb, pieczywa i owoców,  kiełbas i serów itp.

    Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
    • Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
    • Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
    • Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
    • Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
    • Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
    • Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
    • Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
    • Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
    • Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.

  • Nóż do krojenia 25 cm Samura Golf AUS-8

    25.77  Dodaj do koszyka

    Ten długi i cienki nóż doskonale sprawdzi się podczas krojenia dużych kawałków mięsa, wędlin czy chleba. Niezastąpiony, gdy potrzebujemy wykonać idealne, gładkie cięcie.

    Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
    • Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
    • Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
    • Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
    • Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
    • Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
    • Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
    • Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
    • Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
    • Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.

  • Nóż do obierania 10 cm Samura Golf AUS-8

    16.40  Dodaj do koszyka

    Mały uniwersalny nóż kuchenny. Doskonale nadaje się do obierania oraz innych precyzyjnych prac.

    Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
    • Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
    • Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
    • Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
    • Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
    • Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
    • Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
    • Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
    • Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
    • Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.

  • Nóż Szefa Kuchni Boker Core Professional Mama

    62.07  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trewir, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków znanych poza granicami regionu i wieloletniej tradycji ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: w tych miastach mieszkają znakomici detaliści wyrobów stalowych, którzy zbudowali swoją znakomitą reputację przez wiele lat dzięki ich szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich wieloletnie doświadczenie, doskonałą wiedzę i codzienne wyczucie, aby sprostać wymaganiom i potrzebom gotowania i entuzjastów kuchni w naszym rozwoju produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako Manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który uzyskał ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji wysokiej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute przez rzemieślników Solingen, optymalizowane strukturalnie, a następnie utwardzane do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie polerowany na wysoki połysk.

    Kuty bolster zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed ewentualnymi urazami w przypadku poślizgnięcia. Cechą charakterystyczną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. Dzięki temu nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w dowolnej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu uciskowi dłoni nawet w przypadku silnego nacisku.

    Praktyczne i doskonale wyważone uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego dopełniają całości. Noże są bardzo odporne na wilgoć i bez wahania mogą być używane również w profesjonalnych restauracjach. Szczególnie w kuchni higiena musi zawsze spełniać najwyższe standardy.

    Nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Wąska końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Łatwo jest również przetwarzać duże warzywa.

  • Nóż Szefa Böker Core W Mother’s Day

    90.42  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trier, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków, które są znane poza granicami regionu i długoletniej tradycji jako ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: ​​miasta te są domami znakomitych sprzedawców stali, którzy zbudowali swoją wyjątkową reputację. przez wiele lat dzięki szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich dziesięciolecia doświadczenia, doskonały know-how i codziennie doskonalone wyczucie wymagań i potrzeb entuzjastów gotowania i kuchni przy opracowywaniu naszych produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który zdobył ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji najwyższej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute z kunsztem Solingen, zoptymalizowane pod względem strukturalnym, a następnie utwardzone do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie mocno polerowany.

    Kuty wałek zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed możliwymi obrażeniami w przypadku poślizgu. Cechą szczególną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. To sprawia, że ​​nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w każdej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu naciskowi na dłoń – nawet przy silnym nacisku na kręgosłup, np. Podczas robienia ciosu. Pięknie wzorzyste i idealnie proporcjonalne uchwyty z orzecha włoskiego dopełniają spójny i atrakcyjny wygląd.

    Nóż Szefa Kuchni to jeden z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Smukła końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Przetwarzanie dużych warzyw jest również łatwe.


    „Jestem pod szczególnym wrażeniem absolutnej koncentracji na funkcjonalności w serii noży kuchennych Boker Core. Konstrukcja jest bardzo przyjemna – niezbyt wyszukana – i ma czyste i równe połączenie kutego wałka z orzechowym uchwytem, ​​który również spełnia wymagania higieniczne. ”
    Jörg Lamskemper, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Münster

    „Krajowe rodzaje drewna, takie jak orzech używany w tej serii, stają się coraz bardziej popularne i można je znaleźć w wielu modnych akcesoriach kuchennych. Wspieramy stosowanie lokalnych materiałów i produktów, które są nadal wytwarzane tradycyjnym rzemiosłem z Solingen”.
    Oliver Gayer, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Nordbayern

  • Nóż kanapkowy Böker Solingen Classic Olive

    19.21  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego. Seria nie byłaby kompletna bez popularnego noża Buckels o unikalnym kształcie ostrza. Dzięki szerokiemu ostrzu nóż może łatwo rozprowadzać masło, jak i nada się idealnie do krojenia chleba i bułek.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Classic Olive

    13.58  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego.

    Nóż do obierania jest bardzo poręczny i ma krótkie ostrze. Jak sama nazwa wskazuje, jednym z głównych zadań jest obieranie owoców i warzyw. Jest idealny do obierania bardzo blisko skóry.

  • Nóż do chleba Böker Forge Wood 22 cm

    90.89  Dodaj do koszyka

    Nóż do chleba charakteryzuje się specjalnymi ząbkami i długim ostrzem. Oprócz chleba można oczywiście bardzo dobrze kroić inne twarde produkty. W przeciwieństwie do klasycznego noża kuchennego, podczas krojenia nie kruszą się. Długość całkowita 360 mm, długość klingi 220 mm, grubość klingi 2.7 mm, waga 274 g.

    Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo – molibdenowo – wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.

  • Nóż do sera Böker Solingen Core Professional

    111.03  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Core Professional

    56.69  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika.

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Professional

    55.75  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji.

  • Nóż Santoku Boker Solingen Core Professional Kulle

    92.76  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze.

  • Nóż do pomidorów Boker Solingen Core Professional

    73.55  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

     

    Zastosowanie
    Stal
    Rękojeść
    Długość Całkowita (cm)
    Grubość (mm)
    Długość ostrza (cm)
    Szerokość ostrza (cm)
    Sposób ostrzenia
    Waga (g)

    Scroll to Top