Seria Ichizu

    Produktow na stronie
    • Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Kiritsuke Gyuto 21 cm

      382.05  Dodaj do koszykaQuick View

      Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Kiritsuke Gyuto 21 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – stal nierdzewna VG-10
      Rękojeść – brązowe drewno pakka
      Twardość – 60-61 HRC
      Długość całkowita – 35,5 cm
      Długość ostrza – 21,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – 1,7 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 144 g

    • Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż uniwersalny 13,5 cm

      274.82  Dodaj do koszykaQuick View

      Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż uniwersalny 13,5 cm

      Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

      Dane techniczne:

      Ostrze – stal nierdzewna VG-10
      Rękojeść – brązowe drewno pakka
      Twardość – 60-61 HRC
      Długość całkowita – 26,0 cm
      Długość ostrza – 13,5 cm
      Szerokość klingi – 4,0 cm
      Grubość klingi – 1,6 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 63 g

    • Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Santoku 18 cm

      342.42  Dodaj do koszykaQuick View

      Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Santoku 18 cm

      apoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. 

      Dane techniczne:

      Ostrze – stal nierdzewna VG-10
      Rękojeść – brązowe drewno pakka
      Twardość – 60-61 HRC
      Długość całkowita – 32,0 cm
      Długość ostrza – 18,0 cm
      Szerokość klingi – 4,7 cm
      Grubość klingi – 1,7 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 131 g

    • Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Szefa kuchni 21 cm

      372.73  Dodaj do koszykaQuick View

      Kanetsune Ichizu VG-10 Mono Nóż Szefa kuchni 21 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.

      Dane techniczne:

      Ostrze – stal nierdzewna VG-10
      Rękojeść – brązowe drewno pakka
      Twardość – 60-61 HRC
      Długość całkowita – 35,0 cm
      Długość ostrza – 21,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – 1,7 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 131 g

       

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Sposób ostrzenia
      Waga (g)
      Scroll to Top