Tojiro Shippu Black VG-10

Tojiro Shippu Black to seria noży kuchennych cechujących się eleganckim wzornictwem i wyjątkową ostrością ostrza wykonanego z wysokiej jakości stali VG-10. Ich czarne wykończenie nadaje im nowoczesny i ekskluzywny wygląd. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi zapewniają wygodę i pewny chwyt podczas pracy w kuchni. Seria Tojiro Shippu Black to idealny wybór dla osób poszukujących noży najwyższej jakości, które wyróżniają się nie tylko funkcjonalnością, ale także estetyką.

Wyświetlanie jednego wyniku

Produktow na stronie
  • Tojiro Shippu Black VG-10 Nóż do porcjowania 21 cm

    210.10  Dodaj do koszyka

    Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black 

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni czy szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalne ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę płynnie i precyzyjnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 35 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,5 cm
    Grubość klingi – ok. 2,5 mm
    Waga – ok. 105 g

Tojiro Shippu Black to seria noży kuchennych cechujących się eleganckim wzornictwem i wyjątkową ostrością ostrza wykonanego z wysokiej jakości stali VG-10. Ich czarne wykończenie nadaje im nowoczesny i ekskluzywny wygląd. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi zapewniają wygodę i pewny chwyt podczas pracy w kuchni. Seria Tojiro Shippu Black to idealny wybór dla osób poszukujących noży najwyższej jakości, które wyróżniają się nie tylko funkcjonalnością, ale także estetyką.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

1 produkt znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Waga (g)

Scroll to Top