Noże Tojiro Classic Damascus VG10 to połączenie eleganckiego wzornictwa damasceńskiego z doskonałą jakością stali VG10. Charakteryzują się one wyjątkową ostrością oraz trwałością, sprawiając, że są idealnym narzędziem dla wymagających kucharzy i pasjonatów gotowania. Dzięki precyzji wykonania i unikalnemu wzornictwu, noże z serii Tojiro Classic Damascus VG10 stanowią wyjątkową ozdobę każdej kuchni.
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 37 cm Długość ostrza – 24 cm Szerokość klingi – 4,4 cm Grubość klingi – ok. 2,3 mm Waga – ok. 230 g
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 18cm
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30,8 cm Długość ostrza –18 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 1,9 mm Waga – ok. 170 g
Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30 cm Długość ostrza – 17 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 2 mm Waga – ok. 175 g
Tojiro Classic Damascus VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm
Profesjonalny, wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić duże płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 37 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 34 cm Długość ostrza – 21 cm Szerokość klingi – 4,4 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 200 g
Noże Tojiro Classic Damascus VG10 to połączenie eleganckiego wzornictwa damasceńskiego z doskonałą jakością stali VG10. Charakteryzują się one wyjątkową ostrością oraz trwałością, sprawiając, że są idealnym narzędziem dla wymagających kucharzy i pasjonatów gotowania. Dzięki precyzji wykonania i unikalnemu wzornictwu, noże z serii Tojiro Classic Damascus VG10 stanowią wyjątkową ozdobę każdej kuchni.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności