Tojiro Basic VG10 to seria noży kuchennych, cechujących się doskonałą jakością stali VG10 oraz prostym, funkcjonalnym designem. Idealne narzędzie zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania w domu
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Rękojeść – pakkawood Długość całkowita – 29,0 cm Długość ostrza – 16,5 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 1,5 mm Waga – ok. 128 g
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalnydoskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Rękojeść – pakkawood Długość całkowita – 29,0 cm Długość ostrza – 16,5 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 1,5 mm Waga – ok. 128 g
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalnydoskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Rękojeść – pakkawood Długość całkowita – 24,5 cm Długość ostrza – 13,5 cm Szerokość klingi – 3,0 cm Grubość klingi – ok. 1,5 mm Waga – ok. 68 g
Wszechstronny nóż kuchenny, który doskonale się sprawdza podczas rozmaitych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej. Szerokie, cienkie ostrze szybko i dokładnie kroi większe produkty, np. warzywa dyniowate czy arbuzy, co pozwala zaoszczędzić cenny czas. Wysokiej jakości nóż szefa stanowi podstawowy element wyposażenia w każdej kuchni.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Rękojeść – pakkawood Długość całkowita – 32,8 cm Długość ostrza – 20,0 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 1,3 mm Waga – ok. 127 g
Tojiro Basic VG10 to seria noży kuchennych, cechujących się doskonałą jakością stali VG10 oraz prostym, funkcjonalnym designem. Idealne narzędzie zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania w domu
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności