Tojiro Basic VG10

Tojiro Basic VG10 to seria noży kuchennych, cechujących się doskonałą jakością stali VG10 oraz prostym, funkcjonalnym designem. Idealne narzędzie zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania w domu

    Produktow na stronie
    • Tojiro Basic VG-10 Nóż Santoku 16,5 cm

      76.69  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Basic VG-10 Nóż Santoku 16,5 cm

      Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.

      Dane techniczne:

      Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Rękojeść – pakkawood
      Długość całkowita – 29,0 cm
      Długość ostrza – 16,5 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – ok. 1,5 mm
      Waga – ok. 128 g

    • Tojiro Basic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

      76.69  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Basic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

      Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalnydoskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

      Dane techniczne:

      Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Rękojeść – pakkawood
      Długość całkowita – 29,0 cm
      Długość ostrza – 16,5 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – ok. 1,5 mm
      Waga – ok. 128 g

    • Tojiro Basic VG-10 Nóż uniwersalny 13,5 cm

      58.04  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Basic VG-10 Nóż uniwersalny 13,5 cm

      Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalnydoskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.

      Dane techniczne:

      Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Rękojeść – pakkawood
      Długość całkowita – 24,5 cm
      Długość ostrza – 13,5 cm
      Szerokość klingi – 3,0 cm
      Grubość klingi – ok. 1,5 mm
      Waga – ok. 68 g

    • Tojiro Basic VG-10 Nóż Szefa kuchni 20 cm

      83.68  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Basic VG-10 Nóż Szefa kuchni 20 cm

      Wszechstronny nóż kuchenny, który doskonale się sprawdza podczas rozmaitych kuchennych zadań, również tych, które wymagają dłuższej krawędzi tnącej. Szerokie, cienkie ostrze szybko i dokładnie kroi większe produkty, np. warzywa dyniowate czy arbuzy, co pozwala zaoszczędzić cenny czas. Wysokiej jakości nóż szefa stanowi podstawowy element wyposażenia w każdej kuchni.

      Dane techniczne:

      Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Rękojeść – pakkawood
      Długość całkowita – 32,8 cm
      Długość ostrza – 20,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – ok. 1,3 mm
      Waga – ok. 127 g

    Tojiro Basic VG10 to seria noży kuchennych, cechujących się doskonałą jakością stali VG10 oraz prostym, funkcjonalnym designem. Idealne narzędzie zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i miłośników gotowania w domu

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Waga (g)
      Scroll to Top