Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.
Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10 Rękojeść: eco wood Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 37,0 cm Długość ostrza – 24,0 cm Szerokość klingi – 5,1 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 259 g
Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 18 cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10 Rękojeść: eco wood Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 31,2 cm Długość ostrza – 18 cm Szerokość klingi – 4,3 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 180 g
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10 Rękojeść: eco wood Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 29,7 cm Długość ostrza – 16,5 cm Szerokość klingi – 4,7 cm Grubość klingi – ok. 2,3 mm Waga – ok. 206 g
Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności