Tojiro Atelier Classic VG-10

Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.

Produktow na stronie
  • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm

    539.14  Dodaj do koszykaQuick View

    Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
    Rękojeść: eco wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 37,0 cm
    Długość ostrza – 24,0 cm
    Szerokość klingi – 5,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 259 g

  • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 18 cm

    421.88  Dodaj do koszykaQuick View

    Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 18 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
    Rękojeść: eco wood
    Twardość – 60 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 31,2 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 4,3 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Waga – ok. 180 g

  • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

    421.88  Dodaj do koszykaQuick View

    Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

    Dane techniczne:

    Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
    Rękojeść: eco wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,7 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 4,7 cm
    Grubość klingi – ok. 2,3 mm
    Waga – ok. 206 g

Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.

Shopping Cart

Filtr wg atrybutu

Scroll to Top