Tojiro Atelier Classic VG-10

Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.

    Produktow na stronie
    • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm

      535.90  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 24 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

      Dane techniczne:

      Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
      Rękojeść: eco wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 37,0 cm
      Długość ostrza – 24,0 cm
      Szerokość klingi – 5,1 cm
      Grubość klingi – ok. 2,4 mm
      Waga – ok. 259 g

    • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 18 cm

      419.35  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż szefa kuchni 18 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

      Dane techniczne:

      Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
      Rękojeść: eco wood
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 31,2 cm
      Długość ostrza – 18 cm
      Szerokość klingi – 4,3 cm
      Grubość klingi – ok. 2,4 mm
      Waga – ok. 180 g

    • Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

      419.35  Dodaj do koszykaQuick View

      Tojiro Atelier Classic VG-10 Nóż Nakiri 16,5 cm

      Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.

      Dane techniczne:

      Ostrze – ręcznie kuta warstwowa stal nierdzewna – rdzeń VG-10
      Rękojeść: eco wood
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 29,7 cm
      Długość ostrza – 16,5 cm
      Szerokość klingi – 4,7 cm
      Grubość klingi – ok. 2,3 mm
      Waga – ok. 206 g

    Seria noży Tojiro Atelier Classic VG-10 – połączenie tradycyjnej japońskiej precyzji z nowoczesnym designem. Doskonała ostrość i trwałość dla profesjonalistów i pasjonatów kuchni.

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Waga (g)
      Scroll to Top