Sword Smith

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

Produktow na stronie
  • Satake Sword Smith Nóż Mini Santoku 15cm

    27.83  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż Mini Santoku 15 cm

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 27,3 cm
    Długość ostrza – 15 cm
    Szerokość klingi – 3,5 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 89 g

  • Satake Sword Smith Nóż Szefa kuchni 18 cm

    34.85  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż Szefa kuchni 18 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dobrej jakości nóż szefa kuchni to niezbędne narzędzie w arsenale każdego kucharza.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30,3 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 3,8 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 103 g

  • Satake Sword Smith Nóż Santoku 17 cm

    32.51  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż Santoku 17 cm

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 29,0 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,2 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 103 g

  • Satake Sword Smith Nóż uniwersalny 12cm

    25.50  Dodaj do koszyka

    Sword Smith Satake Nóż uniwersalny 12 cm

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale sprawdza się podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – polipropylen
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24,5 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 3,5 cm
    Grubość klingi – 1,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symrtyczny
    Waga – ok. 54 g

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

4 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top