Daichi damascus

    Produktow na stronie
    • Satake Daichi Nóż do porcjowania 20cm

      127.97  Dodaj do koszykaQuick View

      Satake Daichi Nóż do porcjowania 20 cm

      Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

      Dane techniczne:

      Ostrze – stal 69 warstwowa rdzeń MVS10Cob
      Rękojeść – drewno pakka
      Twardość – 60 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 33,2 cm
      Długość ostrza – 20 cm
      Szerokość klingi – 3 cm
      Grubość klingi – ok. 2,1 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 150 g

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Sposób ostrzenia
      Waga (g)
      Scroll to Top