Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż do obierania 9 cm VG-10
Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek noża do obierania pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Rękojeść – kość bycza Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 20,0 cm Długość ostrza – 9 cm Szerokość klingi – 2,6 cm Grubość klingi – 2,0 mm Waga – ok. 97 g
Wszechstronny, lekki nóż kuchenny, przeznaczony do obierania, czyszczenia i krojenia małych lub średnich produktów, takich jak zioła, warzywa czy owoce. Może być używany jako miniaturowa wersja noża szefa kuchni, kiedy pełnowymiarowe narzędzie okazuje się niepraktyczne. Idealny wybór dla osób, które nie przepadają za dużymi nożami.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 25,0 cm Długość ostrza – 13 cm Szerokość klingi – 2,9 cm Grubość klingi – 2,0 mm Waga – ok. 133
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny do obierania 9 cm R-2
Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki mniejszych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2 Rękojeść – kość bycza Twardość – 63 HRC +/- 1 Długość całkowita – 20,0 cm Długość ostrza – 9 cm Szerokość klingi – 2,6 cm Grubość klingi – 2,0 cm Waga – ok. 97 g
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności