Mcusta Zanmai: luksusowe noże kuchenne, połączenie japońskiej tradycji i nowoczesności. Precyzja, ostrość, elegancki design. Idealne dla kulinarnych mistrzów.
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze – pleciona 32 warstwowa stal VG-10 oraz VG-2 Rękojeść – pakka wood Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 38,2 cm Długość ostrza – 24,0 cm Szerokość klingi – 3,7 cm Grubość klingi – 1,8 mm Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny Waga – ok. 156 g
Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.
Dane techniczne:
Ostrze – pleciona 32 warstwowa stal VG-10 oraz VG-2 Rękojeść – pakka wood Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 24,0 cm Długość ostrza – 11,0 cm Szerokość klingi – 2,7 cm Grubość klingi – 1,7 mm Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny Waga – ok. 92 g
Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.
Dane techniczne:
Ostrze – pleciona 32 warstwowa stal VG-10 oraz VG-2 Rękojeść – pakka wood Twardość – 61 HRC +/- 1 Długość całkowita – 27,9 cm Długość ostrza – 15,0 cm Szerokość klingi – 3,0 cm Grubość klingi – 1,8 mm Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny Waga – ok. 105 g
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności