Mcusta Classic Pro Zebra VG-10

Classic Pro Zebra VG-10 to kolekcja noży kuchennych, które wyróżniają się nie tylko wyjątkowym wzornictwem w pasy, ale także doskonałą wydajnością stali VG-10. Ich ostrza charakteryzują się wysoką ostrością i trwałością, co sprawia, że są idealnym narzędziem do codziennego gotowania. Dodatkowo, ergonomicznie zaprojektowane uchwyty zapewniają komfortowy chwyt i precyzyjną kontrolę podczas używania. Seria Classic Pro Zebra VG-10 to doskonały wybór dla kucharzy poszukujących noży, które łączą w sobie styl z funkcjonalnością.

    Produktow na stronie
    • Mcusta Zanmai VG-10 Pro Zebra Nóż Santoku 18cm

      256.18  Dodaj do koszykaQuick View

      Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Santoku 18cm

      Tradycyjny ręcznie wykonany nóż Mcusta Zanmai to doskonałe narzędzie do pracy z warzywami o owocami, jak również sprawdzi się w pracy z mięsem i rybą. Szeroka klinga jest idealna do przenoszenia pokrojonych produktów, jak również np. do rozgniatania czosnku. 

      Dane techniczne:

      Ostrze – 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
      Rękojeść – micarta
      Twardość – 61 HRC +/- 1
      Długość całkowita – 31,9 cm
      Długość ostrza – 18,0 cm
      Szerokość klingi – 4,5 cm
      Grubość klingi – 1,9 mm
      Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
      Waga – ok. 175 g

    Classic Pro Zebra VG-10 to kolekcja noży kuchennych, które wyróżniają się nie tylko wyjątkowym wzornictwem w pasy, ale także doskonałą wydajnością stali VG-10. Ich ostrza charakteryzują się wysoką ostrością i trwałością, co sprawia, że są idealnym narzędziem do codziennego gotowania. Dodatkowo, ergonomicznie zaprojektowane uchwyty zapewniają komfortowy chwyt i precyzyjną kontrolę podczas używania. Seria Classic Pro Zebra VG-10 to doskonały wybór dla kucharzy poszukujących noży, które łączą w sobie styl z funkcjonalnością.

    Shopping Cart

    Aktywne filtry

    Filtry

       

      Zastosowanie
      Stal
      Rękojeść
      Długość Całkowita (cm)
      Grubość (mm)
      Długość ostrza (cm)
      Szerokość ostrza (cm)
      Sposób ostrzenia
      Waga (g)
      Scroll to Top