Mcusta Zanmai

Mcusta Zanmai: luksusowe noże kuchenne, połączenie japońskiej tradycji i nowoczesności. Precyzja, ostrość, elegancki design. Idealne dla kulinarnych mistrzów.

Wyświetlanie wszystkich wyników: 8

Produktow na stronie
  • Mcusta Akcesoria

    Mcusta Akcesoria10 Products

  • Mcusta Beyond Aogami Super

    Mcusta Beyond Aogami Super3 Products

  • Mcusta Classic Damascus Corian VG-10

    Mcusta Classic Damascus Corian VG-106 Products

  • Mcusta Classic Damascus VG-10

    Mcusta Classic Damascus VG-101 Product

  • Mcusta Classic Pro Flame VG-10

    Mcusta Classic Pro Flame VG-103 Products

  • Mcusta Classic Pro Zebra VG-10

    Mcusta Classic Pro Zebra VG-101 Product

  • Mcusta Noże Składane

    Mcusta Noże Składane31 Products

  • Mcusta Revolution SPG2

    Mcusta Revolution SPG25 Products

  • Mcusta Splash Damascus VG-10

    Mcusta Splash Damascus VG-104 Products

  • Mcusta Supreme Hammered VG-10

    Mcusta Supreme Hammered VG-101 Product

  • Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Nóż Sujihiki 27cm

    392.38  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai VG-10 Supreme Hammered Nóż Sujihiki 27cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
    Rękojeść – czerwone laminowane pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 41,5 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 4,0 cm
    Grubość klingi – 2,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 217 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Splash Nóż Sujihiki 27cm

    397.06  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai VG-10 Splash Nóż Sujihiki 27cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal rdzeń VG-10
    Rękojeść – pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 41,7 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 3,8 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 194 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Splash Nóż Sujihiki 24cm

    373.69  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai VG-10 Splash Nóż Sujihiki 24cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal rdzeń VG-10
    Rękojeść – pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 37,4 cm
    Długość ostrza – 24,0 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 185 g

  • Mcusta Zanmai Classic Damascus VG-10 Pakka Nóż do wykrawania 16,5cm

    245.15  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż do wykrawania 16,5cm

    Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
    Rękojeść – pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,5 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 3,2 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 169 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Nóż do wykrawania 16,5cm

    270.86  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż do wykrawania 16,5cm

    Specjalistyczny nóż przeznaczony do filetowania i krojenia ryb, a także do sprawiania innych rodzajów mięs, np. wołowiny czy wieprzowiny. Sztywna klinga znakomicie się sprawdza w przypadku ryb o dużych gabarytach, gdy trzeba dokładnie kontrolować pozycję czubka noża. Wąskie ostrze pozwala ciąć w najciaśniejszych miejscach, przy samej skórze i wzdłuż kręgosłupa.

    Dane techniczne:

    Ostrze – rdzeń VG-5 okuty stalą nierdzewną SUS410
    Rękojeść – czerwone laminowane pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,6 cm
    Długość ostrza – 16,5 cm
    Szerokość klingi – 3,3 cm
    Grubość klingi – 2,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 135 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm

    294.23  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai Pro Flame Nóż Sujihiki 24cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
    Rękojeść – czerwone laminowane pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 37,9 cm
    Długość ostrza – 24,0 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 155 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm

    350.32  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai Pro Zebra Nóż Sujihiki 27cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
    Rękojeść – micarta
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 41,1 cm
    Długość ostrza – 27,0 cm
    Szerokość klingi – 4,0 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 179 g

  • Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm

    607.38  Dodaj do koszyka

    Mcusta Zanmai Ultimate Aranami Nóż Sujihiki 24cm

    Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

    Dane techniczne:

    Ostrze – pleciona 32 warstwowa stal VG-10 oraz VG-2
    Rękojeść – pakka wood
    Twardość – 61 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 38,2 cm
    Długość ostrza – 24,0 cm
    Szerokość klingi – 3,7 cm
    Grubość klingi – 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 156 g

Mcusta Zanmai: luksusowe noże kuchenne, połączenie japońskiej tradycji i nowoczesności. Precyzja, ostrość, elegancki design. Idealne dla kulinarnych mistrzów.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

8 produkty znaleziony

Zastosowanie
Stal
Rękojeść
Długość Całkowita (cm)
Grubość (mm)
Długość ostrza (cm)
Szerokość ostrza (cm)
Sposób ostrzenia
Waga (g)

Scroll to Top