Satake

Wyświetlanie 81–100 z 189 wyników

Produktow na stronie
  • Satake Satoru Zestaw Nóż Uniwersalny + Szefa

    81.38  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży kuchennych Satake Satoru w drewnianym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej hartowane do twardości 56-58 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 21 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty lub obierzemy warzywa i owoce. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

    Dane techniczne nóż Szefa kuchni:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,1 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 2,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 173 g

    Dane techniczne nóż uniwersalny:

    Ostrze – stal molibdenowo wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 25 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 172 g

  • Satake Czarny Blok na 5 noży ( max 20 cm)

    58.06  Dodaj do koszyka

    Satake Czarny Blok na 5 noży (max 20 cm)

    Proste wzornictwo i rozsądna pojemność to cechy które charakteryzują blok Satake.  Można w nim pomieścić 5 noży, o długości maksymalnie 20 cm. To ilość która pozwoli wykonać większość zadań w kuchni. Cztery gumowe nóżki zapewniają stabilność stojaka, nawet na wilgotnym podłożu.

    Dane techniczne:

    Wymiary – 168 x 90 x 200 mm
    Waga – 1331 g

    Wymiary otworów na noże:

    Górne boczne 37 mm
    Środkowy – 48 mm
    Dolne – 25 mm

  • Satake Magoroku Saku Nóż Nakiri 17 cm

    30.08  Dodaj do koszyka

    Magoroku Saku Satake Nóż Nakiri 17 cm

    Specjalistyczny japoński nóż przeznaczony do cięcia ziół i warzyw. Dzięki prostokątnej klindze można szybko przenieść pokrojone składniki do salaterki lub na patelnię. Doświadczony kucharz za pomocą cienkiego noża Nakiri potrafi uzyskać ozdobne, półprzezroczyste plastry (metoda katsura-muki). Prosta krawędź tnąca służy do krojenia w linii pionowej i pozwala zastosować wiele różnych technik, takich jak julienne czy chiffonade.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30,5 cm
    Długość ostrza – 17,0 cm
    Szerokość klingi – 5,0 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 144 g

  • Satake Megumi Nóż Bunka Santoku 17 cm

    27.75  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż Santoku Bunka 17 cm

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,7 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,9 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 117 g

  • Satake Megumi 420J2 Nóż do pieczywa 20 cm

    30.08  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż do pieczywa 20 cm

    Solidny, ząbkowany nóż, który służy do cięcia różnego rodzaju pieczywa. Dzięki bardzo ostrej krawędzi tnącej nóż doskonale sobie radzi ze świeżymi, chrupiącymi wypiekami. Długie ostrze pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków, bez zgniatania delikatnego miąższu bułki czy chleba.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,2 cm
    Długość ostrza – 20 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – ostrze ząbkowane
    Waga – ok. 91 g

  • Satake Megumi 420J2 Nóż Szefa kuchni 18 cm

    25.42  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż Szefa kuchni 18 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dobrej jakości nóż szefa kuchni to niezbędne narzędzie w arsenale każdego kucharza.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 30,4 cm
    Długość ostrza – 18 cm
    Szerokość klingi – 4,3 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 95 g

  • Satake Megumi 420J2 Nóż Szefa kuchni 21 cm

    32.41  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż Szefa kuchni 21 cm

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dobrej jakości nóż szefa kuchni to niezbędne narzędzie w arsenale każdego kucharza.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

  • Satake Megumi 420J2 Nóż uniwersalny 12 cm

    20.75  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż uniwersalny 12 cm

    Wszechstronny nóż kuchenny, który służy do krojenia produktów małej i średniej wielkości, a w razie potrzeby także do obierania warzyw i owoców. Doskonale sprawdza się podczas szatkowania czosnku, krojenia pomidorów lub dzielenia małych kanapek. Z powodzeniem zastępuje nóż szefa kuchni, w przypadku gdy długi nóż okazuje się nieporęczny.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,3 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 55 g

  • Satake Megumi Premium Nóż Bunka Szefa 20 cm

    39.41  Dodaj do koszyka

    Satake Megumi Nóż Bunka Szefa kuchni 20 cm w drewnianym pudełku

    Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Ponieważ posiada ostry czubek, w razie potrzeby może także służyć do oddzielania mięsa od kości, porcjowania kurczaka czy filetowania mniejszych ryb. Ostrze o optymalnej długości pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dobrej jakości nóż szefa kuchni to niezbędne narzędzie w arsenale każdego kucharza.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 32,9 cm
    Długość ostrza – 20 cm
    Szerokość klingi – 4,4 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 120 g

  • Satake Megumi Zestaw Nóż Bunka + Szefa

    60.40  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Megumi Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

    Satake Megumi Nóż kuchenny Santoku Bunka 17 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,7 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,9 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 117 g

  • Satake Megumi Zestaw 3 noży w drewnianym pudełku

    79.05  Dodaj do koszyka

    Zestaw 3 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 3 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Megumi Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

    Satake Megumi Nóż kuchenny Santoku Bunka 17 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 29,7 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,9 cm
    Grubość klingi – 1,5 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 117 g

    Satake Megumi Nóż uniwersalny 12 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,3 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 55 g

  • Satake Megumi Zestaw Nóż Uniwersalny + Szefa

    53.40  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Megumi Nóż kuchenny Szefa kuchni 21 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 33,8 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 118 g

    Satake Megumi Nóż kuchenny uniwersalny 12 cm

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno magnoliowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,3 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 2,9 cm
    Grubość klingi – 1,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 55 g

  • Satake Nashiji Natural Zestaw Santoku + uniwersalny

    74.39  Dodaj do koszyka

    Zestaw 2 noży Japońskich w drewnianym prezentowym pudełku

    Zestaw 2 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali 420J2 hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego.

    Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny Santoku 17 cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,5 cm
    Grubość klingi – ok. 1,8 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 90 g

    Satake Nashiji Natural Nóż kuchenny uniwersalny 12 cm

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – drewno magnolii pierścień z tworzywa
    Twardość – 56 HRC +/- 1
    Długość całkowita – 23,5 cm
    Długość ostrza – 12 cm
    Szerokość klingi – 3 cm
    Grubość klingi – ok. 2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 52 g

  • Satake 420J2 Nożyk do owoców w drewnianej pochwie

    11.43  Dodaj do koszyka

    Satake Nożyk do owoców w drewnianej pochwie

    Prosty nożyk do owoców wykonany ze stali 420J2, doskonale sprawdzi się w małych zadaniach jak obieranie i krojenie owoców. Wyposażony w drewnianą pochwę zapewnia bezpieczeństwo ostrzu i bez problemu możemy zabrać go na obóz czy wypad w góry.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal 420J2
    Rękojeść – drewno wiśniowe pierścień z tworzywa
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 19,5 cm
    Długość ostrza – 9,5 cm
    Szerokość klingi – 2,1 cm
    Grubość klingi – 1,0 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga w pochwie/bez- 33/24 g

  • Satake Satoru Nóż Bunka Santoku 17 cm

    41.74  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny Santoku Bunka 17 cm

    Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb. Szeroka klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię i przydaje się też do rozgniatania czosnku. Wysoko umieszczona rękojeść zapobiega uderzaniu kłykciami o deskę. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 30,0 cm
    Długość ostrza – 17 cm
    Szerokość klingi – 4,8 cm
    Grubość klingi – ok. 2,2 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 170 g

  • Satake Satoru Nóż Deba 16 cm

    44.07  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny Deba 16 cm

    Tradycyjny japoński nóż z grubą, zwężającą się klingą, który służy do odgławiania i filetowania ryb w taki sposób, żeby nie uszkodzić ich delikatnego mięsa. W Japonii bywa często używany do sprawiania mięsa drobiowego, ale nie jest klasycznym tasakiem i nie powinno się nim mocno uderzać. Aby przeciąć ość, wystarczy lekko nacisnąć grzbiet noża i wykonać szybkie, precyzyjne cięcie. Ostry czubek i krótkie ostrze ułatwiają kontrolę ruchów, co jest szczególnie ważne, gdy trzeba dostać się nożem do ciasnych miejsc.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 29,8 cm
    Długość ostrza – 16,4 cm
    Szerokość klingi – 5,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,9 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 215 g

  • Satake Satoru Nóż do obierania 10 cm

    30.08  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny do obierania 10 cm

    Poręczny nóż kuchenny, idealny do obróbki małych powierzchni. Krótkie i cienkie ostrze pozwala na łatwe manewrowanie, a zaostrzony czubek pomaga w wykrawaniu niechcianych miejsc w owocach i warzywach.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 21,7 cm
    Długość ostrza – 10 cm
    Szerokość klingi – 1,9 cm
    Grubość klingi – ok. 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 70 g

     

  • Satake Satoru Nóż do porcjowania 21 cm

    44.07  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny do porcjowania 21 cm

    Klasyczny nóż do porcjowania, dzięki któremu można schludnie pokroić duże porcje mięsa na plastry lub mniejsze kawałki, a także oddzielić mięso od kości. Idealnie się sprawdza przy serwowaniu kruchego indyka, pieczonej szynki czy jagnięciny. Najlepiej przytrzymać mięso specjalnym widelcem do porcjowania i kroić je w poprzek włókien.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,3 cm
    Długość ostrza – 21 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,4 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 151 g

  • Satake Satoru Nóż Sashimi 21 cm

    46.41  Dodaj do koszyka

    Satake Satoru Nóż kuchenny Sashimi 21 cm

    Nóż do sashimi (Yanagi) to tradycyjny japoński nóż, który służy do krojenia świeżych filetów na niemal przezroczyste plastry. Znakomicie się sprawdza podczas przygotowywania sushi, rybnego carpaccio oraz innych potraw z bardzo delikatnych składników. Długie, wąskie i sztywne ostrze zapewnia drobiazgową precyzję, a jednostronny szlif – czyste cięcie. Nożem Yanagi najlepiej wykonywać jednostajny ruch w jednym kierunku: do siebie.

    Dane techniczne:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – bakelit wypełniony mączką drzewną
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 34,8 cm
    Długość ostrza – 20,8 cm
    Szerokość klingi – 3,1 cm
    Grubość klingi – ok. 2,3 mm
    Sposób ostrzenia – szlif jednostronny praworęczny
    Waga – ok. 182 g

     

  • Satake Sakura Zestaw 3 noży w drewnianym pudełku

    179.33  Dodaj do koszyka

    Zestaw 3 noży kuchennych Satake Sakura w drewnianym pudełku

    Zestaw 3 noży kuchennych zapakowany w tradycyjne drewniane opakowanie idealnie nadaję się na prezent dla każdego miłośnika gotowania. Noże wykonane ze stali molibdenowo wanadowej hartowane do twardości 56 HRC, są idealne do środowiska domowego. W skład zestawu wchodzi nóż Szefa kuchni o długości 21 cm, który z łatwością spełni każde zadanie w kuchni, nóż Santoku kuchni o długości 17 cm, przeznaczony do krojenia warzyw, owoców, mięsa i ryb, oraz nóż uniwersalny 13,5 cm, którym bez problemu pokroimy mniejsze produkty lub obierzemy warzywa i owoce. Na życzenie możemy również wykonać grawer w celu personalizacji prezentu, gdzie grawerunek może przypominać najciekawsze wspomnienie z życia.

    Dane techniczne nóż Szefa kuchni:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 33,3 cm
    Długość ostrza – 21,0 cm
    Szerokość klingi – 4,4 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 177 g

    Dane techniczne nóż Santoku:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 28,8 cm
    Długość ostrza – 17,0 cm
    Szerokość klingi – 4,6 cm
    Grubość klingi – 1,7 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 172 g

    Dane techniczne nóż uniwersalny:

    Ostrze – stal molibdenowo-wanadowa
    Rękojeść – tworzywo abs
    Twardość – 56-58 HRC
    Długość całkowita – 24,0 cm
    Długość ostrza – 13,5 cm
    Szerokość klingi – 2,8 cm
    Grubość klingi – 1,6 mm
    Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
    Waga – ok. 100 g

Shopping Cart

Aktywne filtry

Scroll to Top