Boker

Wyświetlanie 41–60 z 74 wyników

Produktow na stronie
  • Nóż Santoku Böker Solingen Core Walnut, Kulle

    129.66  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż Szefa Böker Solingen Core Walnut 16 cm

    117.53  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i części wyposażenia standardowego. To ma nieco szerszy i dłuższy od noża ostrze. Wąska końcówka jest idealna do cięcia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości, ale można go używać jako nóż mięso jest również znakomita. Nawet duże warzywa można łatwo poradzić. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szpikowania Böker Solingen Core Walnut

    82.55  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szynki Böker Solingen Core Walnut

    121.73  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż do krojenia jest idealna z długi i wysmukły kształt do precyzyjnego cięcia mięsa i ryb. Okna i filmy mogą być równie łatwo wyciąć jak kostki lub równie silnych transzach. Szynka nóż jest bardziej elastyczny niż inne noże i zjeżdżalniami doskonale przez ciało. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Widelec Böker Solingen Core Professional

    78.82  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Obsługująca widelec powiedział sztućce widelec tę zaletę, że są one bardzo ostre z nią dwa długie zęby mogą wnikać głęboko w ciele łatwo. To sprawia, że ??idealnie nadaje się do rzeźbienia i prezentowania dużych pieczeni. Długie zęby i długi uchwyt jest również idealnym miejscem na umieszczenie i włączanie grilla.

  • Nóż Santoku Böker Solingen Core Walnut

    124.06  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do chleba Böker Solingen Core Walnut

    139.91  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Breadknife charakteryzuje się specjalnym ząbkami, oraz dłuższym ostrzem. Oprócz chleba, oczywiście, inne twarde pokarmy mogą zatem szczególnie dobrze wyciąć. W przeciwieństwie do tradycyjnej kuchni nóż nie zostanie zgnieciony podczas cięcia nożem do chleba. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Drewniane pudełko na brzytwy Böker One-Week

    110.77  Dodaj do koszyka

    Drewniane pudełko do przechowywania 7 brzytew. Wymiary: 220 mm x 175 mm

  • Brzytwa Böker Elite Carbon 3.0 6/8″ Round Point

    256.05  Dodaj do koszyka

    Popularna Elite Carbon dodaje się w aktualnej wersji przez dwóch czerwonych G10 wkładki, które są uderzający kontrast do wagi węgla. Przez mielono technologii CNC ze stałego materiału włókna węglowego chwyta nóż dodatkową stabilność i zapewnia gładką jedwabistą narzędzi ostrza. spójnego ogólnego obrazu przez ostrza 6/8 cala ze stali węglowej z dwoma skosami z tyłu tarczy jest zakończona. Dostawa historyczny opakowanie oraz certyfikat autentyczności.

  • Maszynka do golenia Böker Zahnkamm

    53.17  Dodaj do koszyka

    Maszynka żyletkowa – Solidna, klasyczna maszynka z chromowanej stali zaakceptuje standardowe, nieco już zapomniane (niesłusznie) żyletki. Doskonale wykończona i wyważona, będzie idealnym kompanem poranków przed lustrem. Długość całkowita 85 mm, waga 67 g.

  • Żyletki Böker Solingen, 10 szt.

    7.93  Dodaj do koszyka

    Zestaw 10 żyletek z podwójnym ostrzem do maszynek do golenia i brzytew. Całkowicie nierdzewne i utwardzane w lodzie. Wytrzymałe i łagodne dla skóry. Długość: 43 mm. Made in Germany.

  • Brzytwa na żyletkę Böker Solingen Barberette Olive

    59.23  Dodaj do koszyka

    Boker Barbe zapisać łączy zalety stylowe kute brzytwa z tych o Rasierhobels. Obsługa jest podobna do maszynki do golenia, ale wysiłek czyszczenia i Lederns pominięty ponieważ wymienne żyletki można łatwo zmienić. Całkowicie przeprojektowany Boker brzytwa nóż cieszy nie tylko w mokrych początkujących golenia, do podróży lub pracujących fryzjerów i fryzjerów największą popularnością, ale także w łazience domowej, jako łatwe do czyszczenia i wygodne partnerem w wielu zastosowaniach. Zaledwie fryzjerzy używać w gęsto taktowanych operacji z powodu warunków zdrowotnych, takich jak proste ostrze przełącznik do dezynfekcji zamiast tradycyjnych maszynek do golenia. Boker brzytwa ostrze dokładnie śledzić nasze kute brzytwy w geometrii i wielkości. Dzięki rowkowanego plastikowej powierzchni nośnej zapewnia palce przez cały czas pewny chwyt. Pojemnik ostrza ze stali nierdzewnej i z tworzywa sztucznego odpornego na wilgoć i jest zaprojektowany w taki sposób, że zarówno powszechnie dostępne 43 mm, średnia ostrza maszynki do klasycznej (dwukrotnie krawędź) i 65 mm długości lamelami mogą być użyte. Przed włożeniem podwójnych ostrzy są dokładnie złamana w środku. Kwestie ostrzy na podstawie sfałszowanych maszynek z Boker i nie pozostawiają nic do życzenia. Odporne na wilgoć tworzywa sztucznego z wkładką nikiel srebra, drewna, ręcznie zbierane z oliwek z kontrastowym ziarna i wyszukanym ornamentem lub rzeczywistej róg z Zierniete są do wyboru. Boker Barbe zapisać oferuje profesjonalne praktyczność ze zwykłej manipulacji i równowagi, a także autentyczną estetyki klasycznej maszynki. Oferuje również ekonomiczną alternatywę dla kutej brzytwa dla początkujących. Dostawa jest w opakowaniach historycznej z podwójnym ostrzem krawędzi. Łuski z drewna oliwnego daje brzytwa nóż Boker Olive specjalnym akcentem i przedstawi ci żywym ziarnie. Poprawia to model z klasycznym Boker symbolu drzewa, która jest uwzględniona w delikatny drewnianą rączką. Uchwyt ostrza przystosowane do dostępnych na rynku standardowych ostrzy 43 mm i szerokości 65 mm. Ze względu na zastosowanie surowców naturalnych, różne kopie części różnią się od siebie.

  • Nóż do szynki Böker Solingen Core Professional

    84.88  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż do krojenia jest idealna z długi i wysmukły kształt do precyzyjnego cięcia mięsa i ryb. Okna i filmy mogą być równie łatwo wyciąć jak kostki lub równie silnych transzach. Szynka nóż jest bardziej elastyczny niż inne noże i zjeżdżalniami doskonale przez ciało.

  • Nóż do chleba Böker Solingen Core Professional

    90.48  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Breadknife charakteryzuje się specjalnym ząbkami i przez długi ostrza. Oprócz chleba, oczywiście, inne miękkie pokarmy sprawiają, że szczególnie dobrze kroju. W przeciwieństwie do tradycyjnej kuchni nóż nie zostanie zgnieciony podczas cięcia nożem do chleba.

  • Nóż Szefa Böker Solingen Core Professional 21 cm

    93.74  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i części wyposażenia standardowego. Wielki wszechstronny z końcówką smukłą jest idealny do cięcia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości, ale można go używać jako nóż mięso jest również znakomita. Nawet duże warzywa można łatwo poradzić.

  • Nóż do szpikowania BökerSolingen Core Professional

    55.50  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika.

  • Pas do ostrzenia Böker ze sprzączką

    55.97  Dodaj do koszyka

    Wykonany z najlepszej skóry bydlęcej z niklowanymi mocowaniami. Jedna strona – skóra, druga strona – len. Tłoczone logo Boker i pasta do pielęgnacji skóry w komplecie. Wymiary: 45 x 300 mm. Długość całkowita 460 mm.

  • Skórzane etui Böker na brzytwę, brązowe

    14.92  Dodaj do koszyka

    Skórzane etui Boker na brzytwę, w kolorze brązowym. Długość 14,5 cm.


    UWAGA !

    Brzytew ze stali węglowej nie wolno narażać na bezpośredni kontakt z produktami ze skóry naturalnej, gdyż kwas taninowy służący do jej obróbki może przyspieszać korozję. Przed włożeniem do etui można zabezpieczyć brzytwę owijając ją natłuszczonym papierem.

  • Brzytwa Böker Graf Everhardt 5/8″ Round Point

    377.77  Dodaj do koszyka

    Niedaleko znajduje się siedziba fabryki Boker w Solingen z Schloss Burg na Wupper godło ziemi Bergisch. Jest to również jeden z największych zamków w Niemczech Zachodnich i największym zrekonstruowanego zamku w Nadrenii Północnej-Westfalii. Chwalebna historia zamku Schloss jest nierozerwalnie związany z księstwa Berg i hrabiego Berga (górskiego 1068/25). Wzięliśmy to jako okazję do trzech zarzutów Berg przeznaczania serię z ostrzami, które części symbolizował życie z trzech powodów i pamięta z imponujących ozdób z 24 karatowego złota do rozległych posiadłości i moc oddziaływania hrabiów. Niesamowicie polerowane i złocone powrotem ostrze polerowanego ostrza do 5/8 cala jest absolutną atrakcją w zakresie Boker. Gotową z 24 karatowego złota z elementami Klingenätzung pamiętać z herbem miasta Hamm na terytorium hrabiego von der Mark Everhard, który przychodzi z góry domu. Trzpień, ostrze jest wyposażone w kołowy głowy, wyposażonego w odwracalną Serrierung. Dostawa w szlachetnym wyświetlaczu prezentacja z certyfikatem autentyczności oraz indywidualny numer seryjny.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Scroll to Top