Sklep
Wyświetlanie 1901–1920 z 2248 wyników
Nóż Böker Plus Kwaiken Mini Flipper G10
166.31 € Dodaj do koszykaProjekt Burnleya Lucasa to skladana interpretacja klasycznego japońskiego Kwaikena. Charakterystyczna wąska klinga i wznoszącej się czubku i dużym brzuszku dobrze sprawdzi się w cięciach i pchnięciach. Prosta rękojeść z blokadą frame-lock i …
Latarka czołowa Ledlenser MH11 czarna
184.81 € Dodaj do koszykaMH11 poprowadzi Cię w drogę do następnego celu, a nawet jeszcze dalej.
Nowa czołówka Ledlenser będzie wspierać Twoje przygody dzięki innowacyjnej technologii. Połączenie Bluetooth z twoim smartfonem oznacza, że możesz spersonalizować swoją latarkę pod twoje potrzeby.
Ponadto MH11 jest wyposażona w potężną moc świecenia do 1000 lumenów, kabel do ładowania magnetycznego, radiator aluminiowy, lampkę przednią RGB, wskaźnik stanu akumulatora.
⦁ Tryb wzmocnienia: do 1000 lumenów
⦁ Połączenie smartfona Bluetooth do spersonalizowanych ustawień, timera itp.
⦁ Zaawansowany system Focus dla łatwiejszej, intuicyjnej regulacji wiązki światła
⦁ Technologia Optisense do automatycznej regulacji warunków oświetleniowych
⦁ Innowacyjny system montażu umożliwiający łatwe oddzielenie zespołu lampy od uchwytu dla maksymalnej elastyczności
⦁ Wielokolorowa dioda LED w kolorze czerwonym, zielonym i niebieskim do użytku podczas łowienia ryb lub polowania.
Poniżej zrzuty ekranu aplikacji w języku polskim:
Nóż uniwersalny 12 cm Samura Harakiri
23.42 € Dodaj do koszykaWarunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.Zestaw 3 noży kuchennych Samura Harakiri 0230B
70.27 € Dodaj do koszykaZestaw trzech noży serii Harakiri:
1. nóż Szefa Kuchni SHR.0085
2. nóż uniwersalny SHR.0023
3. nóż do chleba i mrożonek SHR.0057 ‘Warunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.Nóż do krojenia Samura Harakiri
28.11 € Dodaj do koszykaWarunki użytkowania i konserwacji noży Samura:
• Przed pierwszym użyciem zanurz noże w gorącej wodzie.
• Używaj noży kuchennych tylko na deskach drewnianych lub plastikowych (płyty szklane uszkadzają krawędź tnącą noża).
• Nie używaj noży do rozdrabniania produktu i nie tnij produktów mrożonych.
• Nie używaj noży do krojenia produktów kostnych (mięso, kurczak itp.) i nie tnij nimi kości.
• Nie pozostawiaj noży w wodzie lub w zlewie na dłuższy czas. Wpłynie to negatywnie na materiał (może zardzewieć) i ostrość noża;
• Zalecamy ręczne czyszczenie noży przy użyciu materiałów nieściernych i natychmiastowe wysuszenie.
• Noże trzymaj w specjalnym bloku na noże, pudełku na noże, stojaku na noże itp. Upewnij się, że ostrza nie dotykają innych metalowych przedmiotów.
• Zalecamy regularne ostrzenie noży stalką lub ceramicznym prętem ostrzącym. Podczas procesu ostrzenia upewnij się, że oryginalny kąt krawędzi jest utrzymywany na poziomie 15-17 stopni, który jest ustawiony w procesie produkcyjnym.
• Nie zalecamy mycia noży w zmywarce do naczyń.