Zen Black VG-10 to seria noży kuchennych, które wyróżniają się eleganckim designem i wyjątkową ostrością ostrza wykonanego z wysokogatunkowej stali VG-10. Te noże to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym wzornictwem, zapewniające doskonałą precyzję i wygodę użytkowania. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi oraz wyjątkowej trwałości, noże z serii Zen Black VG-10 są idealnym narzędziem dla kucharzy poszukujących wyjątkowego doświadczenia kulinarnego.
Profesjonalny wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 32 cm Długość ostrza – 18 cm Szerokość klingi – 4,5 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 105 g
Wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do pracy z produktami małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki w kostkę, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Dane techniczne:
Ostrze –laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 24,7 cm Długość ostrza – 13 cm Szerokość klingi – 3,7 cm Grubość klingi – ok. 2 mm Waga – ok. 40 g
Profesjonalny wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 39 cm Długość ostrza – 24 cm Szerokość klingi – 4,8 cm Grubość klingi – ok. 2,3 mm Waga – ok. 150 g
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30 cm Długość ostrza – 16,5 cm Szerokość klingi – 5 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 115 g
Zen Black VG-10 to seria noży kuchennych, które wyróżniają się eleganckim designem i wyjątkową ostrością ostrza wykonanego z wysokogatunkowej stali VG-10. Te noże to połączenie japońskiej tradycji z nowoczesnym wzornictwem, zapewniające doskonałą precyzję i wygodę użytkowania. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi oraz wyjątkowej trwałości, noże z serii Zen Black VG-10 są idealnym narzędziem dla kucharzy poszukujących wyjątkowego doświadczenia kulinarnego.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności