Noże Tojiro Classic VG-10 to połączenie tradycyjnej japońskiej rzemiosłości z nowoczesną wydajnością. Wykonane z wysokowydajnej stali VG-10, te noże oferują doskonałą ostrość i trwałość. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi zapewniają wygodę i precyzję podczas gotowania. Seria Tojiro Classic VG-10 to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i pasjonatów kulinariów, poszukujących noży najwyższej jakości.
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 34 cm Długość ostrza – 21 cm Szerokość klingi – 4,4 cm Grubość klingi – ok. 1,9 mm Waga – ok. 190 g
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 40,5 cm Długość ostrza – 27 cm Szerokość klingi – 5,0 cm Grubość klingi – ok. 2,2 mm Waga – ok. 301 g
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 29,7 cm Długość ostrza – 17 cm Szerokość klingi – 4,6 cm Grubość klingi – ok. 1,9 mm Waga – ok. 175 g
Wykonany z japońską starannością nóż kuchenny, który świetnie sobie radzi zarówno z twardą skórką świeżego chleba, jak i z miękkim puchem gorącej bułki. Nóż do pieczywa posiada długie ostrze, które pozwala na komfortowe krojenie nawet największych bochenków.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 35 cm Długość ostrza – 21,5 cm Szerokość klingi – 3,3 cm Grubość klingi – ok. 2,4 mm Waga – ok. 180 g
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 30,7 cm Długość ostrza – 18 cm Szerokość klingi – 4,4 cm Grubość klingi – ok. 2 mm Waga – ok. 170 g
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze – laminat 3 warstwowy – rdzeń z VG-10 Twardość – 60 HRC +/- 1 Długość całkowita – 36,2 cm Długość ostrza – 24 cm Szerokość klingi – 4,9 cm Grubość klingi – ok. 2,2 mm Waga – ok. 240 g
Noże Tojiro Classic VG-10 to połączenie tradycyjnej japońskiej rzemiosłości z nowoczesną wydajnością. Wykonane z wysokowydajnej stali VG-10, te noże oferują doskonałą ostrość i trwałość. Dzięki ergonomicznemu uchwytowi zapewniają wygodę i precyzję podczas gotowania. Seria Tojiro Classic VG-10 to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i pasjonatów kulinariów, poszukujących noży najwyższej jakości.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności