Boker

Wyświetlanie 21–40 z 54 wyników

Produktow na stronie
  • Nóż Szefa Kuchni Boker Core Professional Mama

    61.80  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trewir, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków znanych poza granicami regionu i wieloletniej tradycji ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: w tych miastach mieszkają znakomici detaliści wyrobów stalowych, którzy zbudowali swoją znakomitą reputację przez wiele lat dzięki ich szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich wieloletnie doświadczenie, doskonałą wiedzę i codzienne wyczucie, aby sprostać wymaganiom i potrzebom gotowania i entuzjastów kuchni w naszym rozwoju produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako Manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który uzyskał ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji wysokiej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute przez rzemieślników Solingen, optymalizowane strukturalnie, a następnie utwardzane do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie polerowany na wysoki połysk.

    Kuty bolster zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed ewentualnymi urazami w przypadku poślizgnięcia. Cechą charakterystyczną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. Dzięki temu nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w dowolnej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu uciskowi dłoni nawet w przypadku silnego nacisku.

    Praktyczne i doskonale wyważone uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego dopełniają całości. Noże są bardzo odporne na wilgoć i bez wahania mogą być używane również w profesjonalnych restauracjach. Szczególnie w kuchni higiena musi zawsze spełniać najwyższe standardy.

    Nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Wąska końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Łatwo jest również przetwarzać duże warzywa.

  • Nóż Szefa Böker Core W Mother’s Day

    90.01  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trier, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków, które są znane poza granicami regionu i długoletniej tradycji jako ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: ​​miasta te są domami znakomitych sprzedawców stali, którzy zbudowali swoją wyjątkową reputację. przez wiele lat dzięki szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich dziesięciolecia doświadczenia, doskonały know-how i codziennie doskonalone wyczucie wymagań i potrzeb entuzjastów gotowania i kuchni przy opracowywaniu naszych produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który zdobył ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji najwyższej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute z kunsztem Solingen, zoptymalizowane pod względem strukturalnym, a następnie utwardzone do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie mocno polerowany.

    Kuty wałek zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed możliwymi obrażeniami w przypadku poślizgu. Cechą szczególną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. To sprawia, że ​​nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w każdej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu naciskowi na dłoń – nawet przy silnym nacisku na kręgosłup, np. Podczas robienia ciosu. Pięknie wzorzyste i idealnie proporcjonalne uchwyty z orzecha włoskiego dopełniają spójny i atrakcyjny wygląd.

    Nóż Szefa Kuchni to jeden z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Smukła końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Przetwarzanie dużych warzyw jest również łatwe.


    „Jestem pod szczególnym wrażeniem absolutnej koncentracji na funkcjonalności w serii noży kuchennych Boker Core. Konstrukcja jest bardzo przyjemna – niezbyt wyszukana – i ma czyste i równe połączenie kutego wałka z orzechowym uchwytem, ​​który również spełnia wymagania higieniczne. ”
    Jörg Lamskemper, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Münster

    „Krajowe rodzaje drewna, takie jak orzech używany w tej serii, stają się coraz bardziej popularne i można je znaleźć w wielu modnych akcesoriach kuchennych. Wspieramy stosowanie lokalnych materiałów i produktów, które są nadal wytwarzane tradycyjnym rzemiosłem z Solingen”.
    Oliver Gayer, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Nordbayern

  • Nóż kanapkowy Böker Solingen Classic Olive

    19.12  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego. Seria nie byłaby kompletna bez popularnego noża Buckels o unikalnym kształcie ostrza. Dzięki szerokiemu ostrzu nóż może łatwo rozprowadzać masło, jak i nada się idealnie do krojenia chleba i bułek.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Classic Olive

    13.52  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego.

    Nóż do obierania jest bardzo poręczny i ma krótkie ostrze. Jak sama nazwa wskazuje, jednym z głównych zadań jest obieranie owoców i warzyw. Jest idealny do obierania bardzo blisko skóry.

  • Nóż do chleba Böker Forge Wood 22 cm

    90.48  Dodaj do koszyka

    Nóż do chleba charakteryzuje się specjalnymi ząbkami i długim ostrzem. Oprócz chleba można oczywiście bardzo dobrze kroić inne twarde produkty. W przeciwieństwie do klasycznego noża kuchennego, podczas krojenia nie kruszą się. Długość całkowita 360 mm, długość klingi 220 mm, grubość klingi 2.7 mm, waga 274 g.

    Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo – molibdenowo – wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.

  • Nóż do sera Böker Solingen Core Professional

    110.54  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Core Professional

    56.43  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika.

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Professional

    55.50  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji.

  • Nóż Santoku Boker Solingen Core Professional Kulle

    92.34  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze.

  • Nóż do pomidorów Boker Solingen Core Professional

    73.22  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

  • Zestaw noży Böker Solingen Core Style

    663.67  Dodaj do koszyka

    Zestaw 4 noży kuchennych (do szpikowania, do chleba, Szefa mały i Szefa duży) Core z rękojeśćmi z orzecha włoskiego. Dopełnieniem zestawu jest blok do przechowywania. Jego drewniana konstrukcja posiada ukryte wewnątrz magnesy, dzięki którym można swobodnie „odwiesić” nóż w trakcie pracy. Całość jest elegancka i wygodna w użyciu.

    Seria Core doskonale łączy w sobie ponadczasowy klasyczny wygląd z ergonomią i praktycznością. Masywna wklęsłe ostrze ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony proces ręcznej obróbki, która porządkuje jej wewnętrzne struktury. Następnie klingi są odpuszczane do twardości 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, krawędź tnąca jest dokładnie obrabiana.


    Garda zabezpiecza przed ześlizgnięciem się ręki na ostrze. Wygodna rękojeść o prostym kształcie pozwala na wygodną pracę, a całość podkreśla stylistyczny smaczek którym jest zaokrąglona krawędź ostrza. Materiał rękojeści to orzechowe drewno – ciepłe i pewne w chwycie. Doskonale spasowanie z klingą podnosi walory estetyczne i użytkowe noża.

  • Nóż trybownik Böker Solingen Core Walnut

    123.13  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do sera Boker Solingen Core Walnut

    136.65  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Walnut

    82.55  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż Santoku Böker Solingen Core Walnut, Kulle

    129.66  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż Szefa Böker Solingen Core Walnut 16 cm

    117.53  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i części wyposażenia standardowego. To ma nieco szerszy i dłuższy od noża ostrze. Wąska końcówka jest idealna do cięcia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości, ale można go używać jako nóż mięso jest również znakomita. Nawet duże warzywa można łatwo poradzić. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szpikowania Böker Solingen Core Walnut

    82.55  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szynki Böker Solingen Core Walnut

    121.73  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż do krojenia jest idealna z długi i wysmukły kształt do precyzyjnego cięcia mięsa i ryb. Okna i filmy mogą być równie łatwo wyciąć jak kostki lub równie silnych transzach. Szynka nóż jest bardziej elastyczny niż inne noże i zjeżdżalniami doskonale przez ciało. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Widelec Böker Solingen Core Professional

    78.82  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Obsługująca widelec powiedział sztućce widelec tę zaletę, że są one bardzo ostre z nią dwa długie zęby mogą wnikać głęboko w ciele łatwo. To sprawia, że ??idealnie nadaje się do rzeźbienia i prezentowania dużych pieczeni. Długie zęby i długi uchwyt jest również idealnym miejscem na umieszczenie i włączanie grilla.

  • Nóż Santoku Böker Solingen Core Walnut

    124.06  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

Shopping Cart

Aktywne filtry

Filtry

     

    Stal
    Waga (g)

    Scroll to Top