Boker

Böker: renomowana marka noży, oferująca precyzję, trwałość, innowacyjny design. Idealne dla miłośników outdooru, kuchni, EDC.

Wyświetlanie 21–40 z 78 wyników

Produktow na stronie
  • Maszynka Böker Solingen Boraso Rose Gold

    45.34  Dodaj do koszyka

    Elegancka Boker Boraso to klasyczna golarka z zamkniętym grzebieniem. Wysokiej jakości, strukturalny uchwyt zawsze zapewnia pewny chwyt, nawet gdy jest mokry. Chromowana, całkowicie metalowa konstrukcja z delikatnego różowego złota z dyskretnym logo na spodzie.

  • Maszynka Böker Solingen Butterfly L Rose Gold

    33.89  Dodaj do koszyka

    Dla miłośników nieco dłuższej rączki maszynka Boker Butterfly L została zaprojektowana z mechanizmem motylkowym. Obracając końcówkę rękojeści, główka maszynki otwiera się i uzyskujesz dostęp do ostrza. Chromowana, całkowicie metalowa konstrukcja z cennego różowego złota z dyskretnym logo na spodzie.

  • Nóż Szefa Kuchni Boker Core Professional Mama

    61.93  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trewir, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków znanych poza granicami regionu i wieloletniej tradycji ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: w tych miastach mieszkają znakomici detaliści wyrobów stalowych, którzy zbudowali swoją znakomitą reputację przez wiele lat dzięki ich szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich wieloletnie doświadczenie, doskonałą wiedzę i codzienne wyczucie, aby sprostać wymaganiom i potrzebom gotowania i entuzjastów kuchni w naszym rozwoju produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako Manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który uzyskał ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji wysokiej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute przez rzemieślników Solingen, optymalizowane strukturalnie, a następnie utwardzane do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie polerowany na wysoki połysk.

    Kuty bolster zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed ewentualnymi urazami w przypadku poślizgnięcia. Cechą charakterystyczną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. Dzięki temu nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w dowolnej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu uciskowi dłoni nawet w przypadku silnego nacisku.

    Praktyczne i doskonale wyważone uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego dopełniają całości. Noże są bardzo odporne na wilgoć i bez wahania mogą być używane również w profesjonalnych restauracjach. Szczególnie w kuchni higiena musi zawsze spełniać najwyższe standardy.

    Nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Wąska końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Łatwo jest również przetwarzać duże warzywa.

  • Stojak na pędzel Böker Chromständer Classic

    39.73  Dodaj do koszyka

    Besonders hochwertiger Ständer für die Böker Classic Rasierpinsel.

  • Nóż Böker Plus J-Bite 440C

    83.66  Dodaj do koszyka

    Zaprojektowany przez Grega Dasha Boker Plus J-Bite to wyjątkowo kompaktowy nóż EDC, który jest noszony poziomo na pasku i jest również idealny do polowania lub aktywności na świeżym powietrzu. Amerykański producent noży z Nowego Jorku był entuzjastą noży od wczesnej młodości i zawsze szuka praktycznych innowacji i ulepszeń. Poręczny J-Bite jest wyposażony w satynowe ostrze Clip Point wykonane z 440C z ozdobnym ricasso. Rękojeść wykonana z czarnej G10, pomimo niewielkich rozmiarów, wygodnie leży w dłoni. Aby zabezpieczyć nóż w poziomej pozycji do przenoszenia, projektant opracował tak zwany J-Lock. Pasek na końcu rękojeści jest przymocowany do czarnej skórzanej pochwy i zapobiega przypadkowemu wysunięciu się noża.

  • Nóż Szefa Böker Core W Mother’s Day

    90.21  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trier, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków, które są znane poza granicami regionu i długoletniej tradycji jako ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: ​​miasta te są domami znakomitych sprzedawców stali, którzy zbudowali swoją wyjątkową reputację. przez wiele lat dzięki szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich dziesięciolecia doświadczenia, doskonały know-how i codziennie doskonalone wyczucie wymagań i potrzeb entuzjastów gotowania i kuchni przy opracowywaniu naszych produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który zdobył ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji najwyższej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute z kunsztem Solingen, zoptymalizowane pod względem strukturalnym, a następnie utwardzone do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie mocno polerowany.

    Kuty wałek zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed możliwymi obrażeniami w przypadku poślizgu. Cechą szczególną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. To sprawia, że ​​nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w każdej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu naciskowi na dłoń – nawet przy silnym nacisku na kręgosłup, np. Podczas robienia ciosu. Pięknie wzorzyste i idealnie proporcjonalne uchwyty z orzecha włoskiego dopełniają spójny i atrakcyjny wygląd.

    Nóż Szefa Kuchni to jeden z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Smukła końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Przetwarzanie dużych warzyw jest również łatwe.


    „Jestem pod szczególnym wrażeniem absolutnej koncentracji na funkcjonalności w serii noży kuchennych Boker Core. Konstrukcja jest bardzo przyjemna – niezbyt wyszukana – i ma czyste i równe połączenie kutego wałka z orzechowym uchwytem, ​​który również spełnia wymagania higieniczne. ”
    Jörg Lamskemper, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Münster

    „Krajowe rodzaje drewna, takie jak orzech używany w tej serii, stają się coraz bardziej popularne i można je znaleźć w wielu modnych akcesoriach kuchennych. Wspieramy stosowanie lokalnych materiałów i produktów, które są nadal wytwarzane tradycyjnym rzemiosłem z Solingen”.
    Oliver Gayer, szef Cechu Rzemieślników Messerschmiede-Innung Nordbayern

  • Nóż kanapkowy Böker Solingen Classic Olive

    19.16  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego. Seria nie byłaby kompletna bez popularnego noża Buckels o unikalnym kształcie ostrza. Dzięki szerokiemu ostrzu nóż może łatwo rozprowadzać masło, jak i nada się idealnie do krojenia chleba i bułek.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Classic Olive

    13.55  Dodaj do koszyka

    Seria Boker Classic jest idealna do krojenia i przygotowywania potraw. Wykonane z najlepszej stali nierdzewnej Solingen, ostrza o tradycyjnym kształcie są bardzo cienko szlifowane w celu uzyskania bardzo drobnego profilu szlifowania. Ostrze jest ręcznie szlifowane, aby było idealnie ostre. Uchwyty wykonane są z lokalnego drewna oliwnego.

    Nóż do obierania jest bardzo poręczny i ma krótkie ostrze. Jak sama nazwa wskazuje, jednym z głównych zadań jest obieranie owoców i warzyw. Jest idealny do obierania bardzo blisko skóry.

  • Mydło do golenia Böker Tallowate Tobacco

    22.90  Dodaj do koszyka

    Wysokiej jakości mydło do golenia na bazie łoju wołowego (Tallowate) w klasycznym zapachu tytoniu. Dostawa w metalowej puszce. Średnica 75 mm, waga 70 g.

  • Olej kameliowy Böker

    22.90  Dodaj do koszyka

    Najwyższej jakości olej kameliowy tworzony zgodnie z tradycyjną recepturą znajdzie wiele zastosowań w zestawie każdego balwierza. Ekstrahowany z nasion drzewa kameliowego jest bezsmakowy, bezwonny i nie wysycha. Nie powoduje podrażnień i jest bezpieczny dla żywności.

    Ochrona przed korozją

    Czysty roślinny wytwór niezawierający żywic, nielotny to idealny wybór do pielęgnacji kling w nożach, brzytwach i innych narzędziach tnących. Szczególnie polecany do ostrzy ze stali węglowych – brak rozcieńczenia wodą ogranicza ryzyko korozji do zerowego poziomu.

    Ochrona drewna

    Dzięki swej niskiej lepkości i lekkości, olej kameliowy idealnie penetruje pory drewna chroniąc je przed wilgocią, zanieczyszczeniem i promieniowaniem UV. Przezroczysty i bezbarwny nie odbarwiaj oryginalnego koloru i wzmacnia strukturę drewna. Idealny do pielęgnacji i impregnacji rękojeści z drewna ale także rogu i kości.

    Zawartość: 100 ml

  • Pasta nawilżająca Böker do pielęgnacji pasów

    9.35  Dodaj do koszyka

    Pasta do pielęgnacji pasów skórzanych. Nawilża i odżywia przedłużając życie pasa, sprawiając że jest elastyczny i miękki. Idealna do konserwacji. Zawartość: 5 ml.

  • Pas do ostrzenia Böker z uchwytem

    67.31  Dodaj do koszyka

    Wykonany z najlepszej skóry bydlęcej z niklowanymi mocowaniami. Jedna strona – skóra, druga strona – len. Tłoczone logo Boker i pasta do pielęgnacji skóry w komplecie. Wymiary: 50 x 400 mm. Długość całkowita 630 mm.

  • Nóż Santoku Böker Forge Wood 16 cm

    82.73  Dodaj do koszyka

    Santoku to nóż, który staje się coraz bardziej popularny w Europie. Jest to japoński kształt ostrza noża uniwersalnego. Jego nazwa w tłumaczeniu oznacza “Trzy Cnoty”. Z powodzeniem stosuje się go do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze sprawia, że ​​Santoku jest bardzo łatwy w obsłudze. Długość całkowita 293 mm, długość klingi 160 mm, grubość klingi 2.5 mm, waga 255 g.

    Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo – molibdenowo – wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.

  • Nóż uniwersalny Böker Forge Wood 11 cm

    61.23  Dodaj do koszyka

    Nóż uniwersalny jest bardzo poręczną mieszanką noża szefa kuchni i noża do obierania. Najczęstszym zastosowaniem noża użytkowego w kuchni jest przetwarzanie owoców i warzyw, które można zarówno obrać, jak i pokroić. Również mniejsze kawałki ryb i mięsa można nim łatwo kroić. Nie powinno go zabraknąć w żadnej kuchni. Długość całkowita 220 mm, długość klingi 110 mm, grubość klingi 1.5 mm, waga 92 g.

    Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo – molibdenowo – wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.

  • Nóż do chleba Böker Forge Wood 22 cm

    90.68  Dodaj do koszyka

    Nóż do chleba charakteryzuje się specjalnymi ząbkami i długim ostrzem. Oprócz chleba można oczywiście bardzo dobrze kroić inne twarde produkty. W przeciwieństwie do klasycznego noża kuchennego, podczas krojenia nie kruszą się. Długość całkowita 360 mm, długość klingi 220 mm, grubość klingi 2.7 mm, waga 274 g.

    Seria Böker Forge Wood to przystępna cenowo rodzina noży kuchennych, o klasycznych rysach i sprawdzonej technice. Kute z nierdzewnej stali chromowo – molibdenowo – wanadowej X50CrMoV15, są mocne, elastyczne i odporne na trudy codziennej pracy. Kształty ułatwiające ostrzenie i czyszczenie nie pozostają niezauważone przez użytkowników. Wygodna rękojeść z okładkami z wysokiej jakości drewna klonowego jest tak ukształtowana, by chronić rękę użytkownika przed zmęczeniem i skaleczeniem. Idealna seria dla tych, którzy potrzebują jakości w przystępnej cenie. Dostarczane w wysokiej jakości opakowaniu prezentowym.

  • Nóż do sera Böker Solingen Core Professional

    110.78  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

  • Nóż do obierania Böker Solingen Core Professional

    56.56  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika.

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Professional

    55.62  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji.

  • Nóż Santoku Boker Solingen Core Professional Kulle

    92.54  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż, który cieszy się w Europie zyskuje na popularności, jest Santoku. Jest oryginalnie japońskie kształt ostrza noża wszystkich celów. Tłumaczone którego nazwa oznacza „trzy cnoty”, to równie dobrze nadaje się do mięs, ryb i warzyw. Szerokie ostrze Santoku jest szczególnie łatwe w obsłudze.

  • Nóż do pomidorów Boker Solingen Core Professional

    73.38  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Scroll to Top