90 mm

Wyświetlanie 21–33 z 33 wyników

Produktow na stronie
  • Nóż Magnum Most Wanted

    32.79  Dodaj do koszyka

    Nowoczesny Magnum Most Wanted zachwyca niską wagą, ekstremalną stabilnością i bezkompromisowo dobrą pozycją dłoni. Zarówno element dystansowy, jak i teksturowane panele chwytu są wykonane z czarnego G10 i zapewniają bardzo atrakcyjny wygląd. Dodatkowo skorupy posiadają warstwę czerwonego włókna. Matowe ostrze wykonane z 440A jest zablokowane na miejscu za pomocą stabilnego backlocka. Z ozdobną śrubą osi ostrza, otworem na smycz i klipsem (tip-up / r).

  • Nóż Magnum Brachyptera

    50.13  Dodaj do koszyka

    Magnum Brachyptera o wyglądzie technicznym, który jest wyposażony w wąskie ostrze z 440A, prezentuje się jako smukły, prosty i nowoczesny. Niezwykłe ostrze Wharncliff można otworzyć za pomocą kciuka lub płetwy i zabezpieczyć solidnym blokadą liner lock. Środkiem optycznym scyzoryka jest czerwona anodowana podkładka pod śrubą osi ostrza, która silnie kontrastuje z czarną łuską rękojeści wykonaną z teksturowanego G10. Z praktycznym głębokim klipsem do przenoszenia (tip-up / r).

  • Nóż Magnum Advance Checkering Black

    34.20  Dodaj do koszyka

    Checkering Black to dyskretna odmiana serii Magnum Advance, podnosząca ją na nowy poziom jakości. Misterna kratka aluminiowych wag z uchwytem zapewnia pewny chwyt i pełną funkcjonalność. Ostrze składa się ze stali nierdzewnej 440C z doskonałym zachowaniem krawędzi. Otwiera się za pomocą zatrzasku i jest zabezpieczona linerlockiem. Posiada prążkowany grzbiet i otwór na smycz, jest wyposażony w klips do noszenia w głębokim miejscu (tip-up) oraz poręczny pochew do paska.

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Professional

    55.75  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji.

  • Nóż do warzyw Böker Solingen Core Walnut

    82.92  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż paring jest niezbędna do przygotowania, czyszczenia i przetwarzania owoców i warzyw. Przez krótkim ostrzem tnącym, jest bardzo przydatny i może być szczególnie kierowany precyzji. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szpikowania Böker Solingen Core Walnut

    82.92  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż do szpikowania BökerSolingen Core Professional

    55.75  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy. Nóż paring jest szczególnie przydatny i ma krótkie ostrze. Wszystkie prace moll w kuchni mają być przeprowadzone z tym nożem. Jednym z głównych zadań, jak sama nazwa wskazuje, złuszczanie owoców i warzyw. Jest doskonale nadaje się do cięcia wzdłuż blisko zbiornika.

  • Nóż Magnum Chainsaw Attendant Satin

    32.79  Dodaj do koszyka

    Niezniszczalny, solidny i poręczny towarzysz podczas pracy. Rowki na palce, plastikowy uchwyt w kolorze sygnałowym z plastikową obudową wykonaną z elastomeru, solidne wkładki ze stali nierdzewnej, zbijak do szkła i sześciokątna przegroda na bity to uderzające cechy, które mówią same za siebie. Ostrze typu droppoint z wytrzymałej stali 440B, którego otwieranie wspomaga łożysko kulkowe. Łatwo go otworzyć nawet w grubych rękawicach roboczych. Duży klips dopełnia szereg praktycznych funkcji. Scyzoryk Chainsaw Attendant Satin ma wytrzymałe satynowane wykończenie i jest łatwy do ostrzenia.

  • Nóż Magnum Black Carbon

    38.42  Dodaj do koszyka

    Stal 440A, długość całkowita 205 mm, długość klingi 90 mm, grubość klingi 2,8 mm, rękojeść z włókna węglowego.

    W tym nożu chodzi o niedopowiedzenie. Czernione ostrze wykonane ze stali 440A otwierane jest za pomocą płetwy i zabezpieczone liner lockiem. Ciemne łuski rękojeści wykonane z prawdziwego włókna węglowego dodają nożowi wartości i utrzymują jego wagę na niskim poziomie. Z otworem na smycz i z klipsem.

  • Zestaw kuchenny Böker Plus Snac Pac Black

    12.65  Dodaj do koszyka

    Welcome back. Remake funkcjonalnego zestawu sztućców od Bokera. Zestaw składa się z noża ( stal nierdzewna 420), widelca i łyżeczki, które są kompaktowe i przechowywane w etui z tworzywa sztucznego. Ponadto zestaw zawiera mikro pojemniczki na pieprz i sól. Idealny zestaw w podróż. Waga 70 g.

  • Nóż Böker Plus Kwaiken Flipper Damast

    564.99  Dodaj do koszyka

    Boker Plus Kwaiken Flipper autorstwa Lucasa Burnleya to prawdopodobnie jeden z najbardziej wpływowych projektów XXI wieku. Dzięki czystej i użytkowej formie nowoczesny scyzoryk stał się prawdziwą ikoną. Czyste linie i smukła konstrukcja, w której po zamknięciu nadal mieści się całe ostrze, są absolutnie wyjątkowe. Jest to dalszy rozwój jego dobrze znanego Burnley Kwaiken Classic – owijanej sznurkiem neojapońskiej stałej klingi.
    Flipper zapewnia intuicyjną obsługę i dodatkowe bezpieczeństwo, a Linerlock bezpiecznie blokuje wąskie ostrze wykonane ze szwedzkiej 160 warstwowej damasceńskiej stali z proszkowego metalu, która od wielu lat jest jedną z najbardziej pożądanych marek z Damastu. Nie tylko zapierający dech w piersiach wygląd, ale także bardzo dobre trzymanie krawędzi i właściwości nierdzewne sprawiają, że ostrza ze stali damasceńskiej stają się prawdziwymi przedmiotami kolekcjonerskimi, ale także w pełni sprawnymi nożami użytkowymi do codziennego noszenia. Ekskluzywny urok podkreślają łuski Titanium, które nadają nożowi wyjątkowy wygląd. Cienka konstrukcja i ekskluzywne materiały sprawiają, że Kwaiken jest prawdziwym skrzyżowaniem Gentlemen Folder i Tactical Knife. Ze zdejmowanym klipsem (tip-up).

  • Scyzoryk Magnum Classic Hunter

    48.72  Dodaj do koszyka

    Klasyczny nóż myśliwski z drewnianymi okładkami, stalowymi bolsterami i mocną blokadą black–lock. Trzy ostrza posiadają osobne blokady. Zestaw ostrzy dobrano tak, by radziły sobie ze wszystkimi zadaniami jakie mogą pojawić się w czasie polowania: mocna klinga do cięcia mięsa i skór; mocna piła do kości, a ostry hak – do skórowania.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Scroll to Top