Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż Santoku 18 cm + Saya

677.49 

Availability: Na stanie

  • Darmowa dostawa od 99 zł
  • Szybka wysyłka
  • Bezpieczne płatności
  • 14 dni na zwrot

Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż Santoku 18 cm + Saya

Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Do noża dołączona jest Saya – drewniana pochwa na nóż.

Dane techniczne:

Ostrze – rdzeń szybkotnąca stal proszkowa SG2 okuta stalą nierdzewną
Rękojeść – drewno pakka
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 32 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 4,6 cm
Grubość klingi – 2,05 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 139 g

 

Waga

139

Producent

Kanetsune

Ostrzenia

szlif dwustronny symetryczny

Stal

SG2

Twardosc

63 HRC

calkowita

32

ostrza

18

Szerokosc

4.6

Grubosc

2.05

Rekojesc

drewno

Zastosowanie

Szefa kuchni

Shopping Cart
Kanetsune Namishibuki SG-2 Nóż Santoku 18 cm + Saya
677.49 

Availability: Na stanie

Scroll to Top