Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Sujihiki 24cm

301.24 

Availability: Pozostało tylko: 1

  • Darmowa dostawa od 99 zł
  • Szybka wysyłka
  • Bezpieczne płatności
  • 14 dni na zwrot

Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Sujihiki 24cm

Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.

Dane techniczne:

Ostrze – 63 warstwowa stal nierdzewna SUS410 rdzeń VG-5
Rękojeść – czarna micarta
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 37,0 cm
Długość ostrza – 24,0 cm
Szerokość klingi – 3,7 cm
Grubość klingi – 1,9 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 184 g

Waga

184

Producent

Tamahagane

Ostrzenia

szlif dwustronny symetryczny

Stal

Damast

Twardosc

61 HRC

calkowita

37

ostrza

24

Szerokosc

3.7

Grubosc

1.9

Rekojesc

laminat

Zastosowanie

do mięsa

Shopping Cart
Tamahagane Kyoto VG-5 Nóż Sujihiki 24cm
301.24 

Availability: Pozostało tylko: 1

Scroll to Top