Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2

654.12 

Availability: Na stanie

  • Darmowa dostawa od 99 zł
  • Szybka wysyłka
  • Bezpieczne płatności
  • 14 dni na zwrot

Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2

Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.

Dane techniczne:

Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść – kość bycza
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 30,1 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 5 cm
Grubość klingi – ok. 2,2 mm
Waga – ok. 205 g

Waga

205

Producent

Takeshi Saji

Stal

R-2

Twardosc

63 HRC

calkowita

30.1

ostrza

18

Szerokosc

5

Grubosc

2.2

Rekojesc

naturalne

Zastosowanie

Szefa kuchni

Shopping Cart
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż Santoku 18cm R-2
654.12 

Availability: Na stanie

Scroll to Top