Nagomi Kuro Nóż do porcjowania 25cm

217.61 

Brak w magazynie

  • Darmowa dostawa od 99 zł
  • Szybka wysyłka
  • Bezpieczne płatności
  • 14 dni na zwrot

Nagomi Kuro Nóż do porcjowania 25 cm

Specjalistyczny nóż o długim ostrzu, przeznaczony do porcjowania mięs. Wąska klinga pozwala ciąć np. pieczeń wołową, pieczony mostek jagnięcy czy pieczoną szynkę na równe, estetyczne porcje. Ostry czubek ułatwia oddzielanie mięsa od kości. Ponieważ nóż jest lekko elastyczny, dobrze się też sprawdza podczas precyzyjnego krojenia filetów z łososia oraz innych ryb.

Dane techniczne:

Ostrze – stal 33 warstwowa, molibdenowo – wanadowa
Rękojeść – d
rewno pakka
Twardość –
58 HRC +/- 1
Długość całkowita – 37 cm
Długość ostrza – 25 cm
Szerokość klingi – 3,5 cm
Grubość klingi – ok. 2,1 mm
Sposób ostrzenia – szlif dwustronny symetryczny
Waga – ok. 200 g

Waga

200

Producent

Nagomi

Ostrzenia

szlif dwustronny symetryczny

Stal

Damast

Twardosc

58 HRC

calkowita

37

ostrza

25

Szerokosc

3.5

Grubosc

2.1

Rekojesc

drewno

Zastosowanie

do mięsa

Shopping Cart
Scroll to Top