280 mm

Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

Produktow na stronie
  • Nóż ZA-PAS Expandable Stonewash G10 Black

    114.38  Dodaj do koszyka

    Za-Pas Expandable to większa wersja modelu Ultra Outdoor. Konstrukcji full tang ze stali NMV z wykończeniem stonewash zapewniającemu odporność na korozję, 150 mm ostrze drop point z płaskim szlifem sprawiają, że nóż idealnie nadaje się do cięcia wymagającego dużej ostrości i długiego płaskiego profilu ostrza. Dzięki wcięciom na grzbiecie głowni i choilem kontrolnym wbudowanym w ergonomiczną konstrukcję rękojeści z otworem na smycz, użytkownik zachowuje pewną kontrolę nad nożem. Rękojeść wykonana z czarnego tworzywa G10 jest wyjątkowo odporna na warunki atmosferyczne i zapewnia przyjemny i pewny chwyt. Kydexowa pochwa z nylonową szlufką na pasekbezpiecznie chroni nóż podczas przenoszenia. Wyprodukowano w Polsce.

  • Nóż ZA-PAS Expandable Cerakote Micarta

    114.38  Dodaj do koszyka

    Za-Pas Expandable to większa wersja modelu Ultra Outdoor. Konstrukcji full tang ze stali NMV z powłoką cerakote o wysokiej odporności na korozję, 150 mm ostrze drop point z płaskim szlifem sprawiają, że nóż idealnie nadaje się do cięcia wymagającego dużej ostrości i długiego płaskiego profilu ostrza. Dzięki wcięciom na grzbiecie głowni i choilem kontrolnym wbudowanym w ergonomiczną konstrukcję rękojeści z otworem na smycz, użytkownik zachowuje pewną kontrolę nad nożem. Rękojeść wykonana z brązowej micarty jest wyjątkowo odporna na warunki atmosferyczne i zapewnia przyjemny i pewny chwyt. Kydexowa pochwa z nylonową szlufką na pasekbezpiecznie chroni nóż podczas przenoszenia. Wyprodukowano w Polsce.

  • Nóż ZA-PAS Expandable Cerakote G10 Black

    114.38  Dodaj do koszyka

    Za-Pas Expandable to większa wersja modelu Ultra Outdoor. Konstrukcji full tang ze stali NMV z powłoką cerakote o wysokiej odporności na korozję, 150 mm ostrze drop point z płaskim szlifem sprawiają, że nóż idealnie nadaje się do cięcia wymagającego dużej ostrości i długiego płaskiego profilu ostrza. Dzięki wcięciom na grzbiecie głowni i choilem kontrolnym wbudowanym w ergonomiczną konstrukcję rękojeści z otworem na smycz, użytkownik zachowuje pewną kontrolę nad nożem. Rękojeść wykonana z czarnego tworzywa G10 jest wyjątkowo odporna na warunki atmosferyczne i zapewnia przyjemny i pewny chwyt. Kydexowa pochwa z nylonową szlufką na pasekbezpiecznie chroni nóż podczas przenoszenia. Wyprodukowano w Polsce.

  • Nóż Szefa Kuchni Boker Core Professional Mama

    61.98  Dodaj do koszyka

    Co łączy Trewir, Wiesbaden, Münster i Lüneburg? Oprócz historycznego centrum miasta, zabytków znanych poza granicami regionu i wieloletniej tradycji ważnych miast handlowych, łączy je jeszcze jeden ważny aspekt: w tych miastach mieszkają znakomici detaliści wyrobów stalowych, którzy zbudowali swoją znakomitą reputację przez wiele lat dzięki ich szerokiemu wyborowi i pierwszorzędnej wiedzy.

    Wykorzystaliśmy ich wieloletnie doświadczenie, doskonałą wiedzę i codzienne wyczucie, aby sprostać wymaganiom i potrzebom gotowania i entuzjastów kuchni w naszym rozwoju produktów z serii Boker Core, w połączeniu z naszym prawie 150-letnim doświadczeniem jako Manufaktura noży w Solingen . Rezultatem jest produkt o dynamicznych liniach, doskonałej obsłudze i zapierających dech w piersiach możliwościach cięcia, który uzyskał ocenę jakości „zalecaną przez wiodących sprzedawców detalicznych”.

    Solidne ostrze wykonane ze stopu chromowo-molibdenowo-wanadowego (X50CrMoV15), doskonale nadające się do produkcji wysokiej jakości noży kuchennych, jest ręcznie kute przez rzemieślników Solingen, optymalizowane strukturalnie, a następnie utwardzane do 58 HRC. Aby zapewnić dłuższą żywotność ostrza i jeszcze dokładniejsze cięcie, nasz tradycyjny szlif ręczny jest następnie polerowany na wysoki połysk.

    Kuty bolster zapewnia pewny chwyt i chroni użytkownika przed ewentualnymi urazami w przypadku poślizgnięcia. Cechą charakterystyczną wszystkich noży z tej serii jest delikatnie zaokrąglony grzbiet. Dzięki temu nóż jest łatwy i przyjemny w obsłudze w dowolnej pozycji oraz zapobiega nieprzyjemnemu uciskowi dłoni nawet w przypadku silnego nacisku.

    Praktyczne i doskonale wyważone uchwyty wykonane z tworzywa sztucznego dopełniają całości. Noże są bardzo odporne na wilgoć i bez wahania mogą być używane również w profesjonalnych restauracjach. Szczególnie w kuchni higiena musi zawsze spełniać najwyższe standardy.

    Nóż szefa kuchni jest jednym z najważniejszych noży w kuchni i należy do podstawowego wyposażenia. Ma nieco szersze i dłuższe ostrze niż nóż uniwersalny. Wąska końcówka nadaje się również do krojenia cebuli lub małych warzyw. Dzięki swojej długości może służyć również jako nóż do mięsa. Łatwo jest również przetwarzać duże warzywa.

  • Nóż do sera Böker Solingen Core Professional

    110.87  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia niech przepływ Professional series. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Praktyczne i doskonałych proporcjach uchwyty plastikowe zakończenia harmonijny ogólny obraz. Więc noży w najwyższym stopniu są odporne na wilgoć i może być bezpiecznie stosowany w profesjonalnej gastronomii. Zwłaszcza w higienie kuchni w dowolnym momencie, aby spełniać najwyższe standardy.

  • Nóż do sera Boker Solingen Core Walnut

    137.07  Dodaj do koszyka

    Co Trewir, Wiesbaden, Munster i Lueneburg wspólnego? Oprócz centrów historycznych, pomników narodowych i długą tradycję jako główny miast handlowych przede wszystkim: są domem dla doskonałej przewodnikiem dystrybutorów wyrobów stalowych, który wyrobił dzięki szerokiej gamie produktów i wysoki poziom profesjonalnych i konsultingowych usług od wielu lat. posiadają wieloletnie doświadczenie, doskonałe know-how i codziennie wykazano w codziennym sensie biznesowym dla żądań i potrzeb gotowania i kuchni entuzjastycznych klientów, zrobiliśmy naszą korzyść, a wraz z naszym prawie 150 lat doświadczenia jako Solingen manufaktury w rozwoju produktów z Boker Rdzenia płynąć serii. Efektem jest produkt, który jest orzecznikiem „Zalecane przez największych detalistów” zasługuje ze względu na linii dynamicznych, z doskonałą obsługą i wspaniałe możliwości cięcia powyżej. Masywna puste ostrze z doskonale nadaje się do wysokiej jakości nóż stopu chrom-molibden, wanad (X50CrMoV15) jest zoptymalizowane przez złożony kucie Solingen pracy ręcznej, oprócz struktury i następnie ochłodzone do 58 HRC. Przez dłuższą żywotność brzeszczotu i jeszcze drobniejszą cut obrazu zwykle w naszym tradycyjnym wydruku strony jest również polerowane. Kute wzmocnić zawsze zapewnia pewny chwyt i chroni przed ewentualnymi obrażeniami poślizgu. W specjalnej funkcji konstrukcyjnej tyłu ostrza we wszystkich noży w tej serii delikatnie zaokrąglone. Więc nóż jest w każdej pozycji chwytu miły w dotyku i zapobiega nawet silniejszego nacisku na plecy noża na cięcia biegunach nieprzyjemne uczucie ucisku w dłoni. Pięknie drobnoziarnistych i doskonałych proporcjach uchwyty Orzech zakończyć harmonijny ogólny obraz. „Szczególnie podoba mi bezwzględnej orientacji funkcji serii noży Boker Core konstrukcja jest bardzo miłe. – Nie przeciążony. – i zgodne z czystego uszczelnienia pomiędzy kute zagłówek i uchwyt wykonany z drewna orzechowego i higieny nasze pomysły” (Jörg Lamskemper, majster z Cutlers Gildia Munster) „lasy domowe takie jak drewno orzecha używanych w tej serii cieszą się dużą popularnością i coraz częściej w wielu akcesoriów kuchennych znowu modne. Popieramy wykorzystanie lokalnych materiałów i produktów, które nadal są wykonane w tradycyjny Solingen rzemiosła. „(Oliver Gayer, Górna Mistrz Cutlers Gildia północna Bawaria)

  • Nóż Böker Plus Rold Black SK5

    192.27  Dodaj do koszyka

    Rold jest z nami od kilku sezonów. I nadal udowadnia że jest kompetentnym nożem outdorowo-wypadowym. Najnowsza odsłona to ukłon w stronę zwolenników klasyki. Wszak „staroświecka” klasyczna węglowa stal nie ustępuje w niczym nowoczesnym spiekom i chromówkom. Wyższa elastyczność i łatwość ostrzenia są nie do pominięcia w warunkach terenowych. Zwiększona podatność na powierzchniową korozję jest niewielkim ustępstwem. Klinga pokryta powłoką epoksydową, w komplecie pochwa z kydexu.

Shopping Cart

Aktywne filtry

Scroll to Top